Full Body Antrenman Programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x11

Üye
Arkadaşlar selamun aleyküm, 2 ay cahilce split girip hiç verim alamadım ve yaklaşık 3 aydır da doğru dürüst antrenman yapmadım. Full body ile tekrar dönüş yapmak istiyorum şöyle bir program çıkardım kendime. Tavsiyelerinize açığım.
4x8 Pazartesi:
Overhead Press
Wide Grip Pull Up (ileride ağırlıkla yapacağım.)
Barbell Row
Bench Press
Barbell Curll
Weighted Bench Dips
Squat
Barbell Shrug

4x8 Çarşamba:
Lateral Raise
Wide Grip Pull Up
Chin Up (bunuda ileride ağırlıkla yapacağım.)
İncline Bench Press
Hammer Curl
Skull Crusher
Squat
Barbell Shrug

4x8 Cuma
Rear Lateral Raise
Wide Grip Pull Up
Dumbell Row
Bench Press
Dumbell Curl
Weighted Bench Dips
Squat
Barbell Shrug

Her bölge için 1 hareket yeterli niyetin kuvvetse 5x5 yap, 4x8 gerekmez 3x8 ile de çok güzel çalışırsın. 5 tam hareketle heryerin çalışacak zaten geri kalan bölgen olursa aylar sonra çalışma sonlarına 1 izole hareket ekleyebilirsin

Her bölge için 1 hareket yeterli niyetin kuvvetse 5x5 yap, 4x8 gerekmez 3x8 ile de çok güzel çalışırsın. 5 tam hareketle heryerin çalışacak zaten geri kalan bölgen olursa aylar sonra çalışma sonlarına 1 izole hareket ekleyebilirsin
Yorumunuz için teşekkürler. Her bölge için 1 hareket koydum sadece sırtın genişlemesi için 2 hareket koymuştum. Kası farklı açılardan vurmak istediğimden bu kadar hareket var. Bu programı uygularsam gelişim elde edebilir miyim?

Tabiki tam vücut programları bölgeselden kat kat iyi ben sadece daha iyisini yapabilirsin diyorum. Dediğim gibi yap memnun kalırsın

Back
Yukarı