dostum şu programı kullanıyorumBeslenme ne kadar iyi olursa olsun antrenman programın çok ağırsa vücudundaki stres birikir ve gerek psikolojik gerek fiziksel olarak performansını düşürür. 1 haftalığına antrenman hacmini yarıya düşürüp sonrasında daha dengeli ve nispeten kolay bir antrenman programıyla devam edebilirsin. İyi sporlar![]()
Program güzel lakin haftada 3 gün uygula ve sadece ortadaki günde deadlift yap. Ayrıca deadlift yaptığın gün; f.squatı 1 set azalt, ham curl yapma. Bu şekilde merkezi sinir sistemine daha az stres yüklersin ve gelişimin devam eder. İyi sporlardostum şu programı kullanıyorum
o zaman sert bi şekilde haftada 3 güne indiriyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1578240121][/DOUBLEPOST]Haftada 4 gün fullbody uygulamak nereden aklına geldi, eğer biri söylediyse koşarak uzaklaş daha da ondan tavsiye alma. Fullbody sistemlerin haftada 3 gün olmasının temel sebebi 2 antreman arası mutlaka 1 gün dinlenme vererek toparlanma için yaklaşık 40-45 saat süre sağlamaktır. Beslenmen istediği kadar iyi olsun herhangi bir ilaç takviyesi olmadığı sürece toparlanman çok zor. İlk 3 hafta büyük olasılıkla ağırlıklar yetersizdi yada laylaylom antreman ile geçiştirdin.
3 güne indiriyorum beslenmeme daha fazla dikkat edicem bakalım bu süreç nasıl geçicekProgram güzel lakin haftada 3 gün uygula ve sadece ortadaki günde deadlift yap. Ayrıca deadlift yaptığın gün; f.squatı 1 set azalt, ham curl yapma. Bu şekilde merkezi sinir sistemine daha az stres yüklersin ve gelişimin devam eder. İyi sporlar![]()