FuKaGa
Üye
bu gün cheat meali oldukça abarttım biraz pişman oldum ama eskiden çok rahat yediğim şeyi bu gün yiyemedim patlıcak gibi oldu şuanda. Yaklaşık 2400- 2500 kalori aldım sadece 1 öğünde kesinlikle diğer cheat meallerimde çok daha düzgün şeyler yiyeceğim cheat meal yaptığıma dğeill ama hamburger yediğime biraz pişman oldum çok fazla şişirdi. bu gün aşmamam gereken kalori miktarını aşmış oldum. Akşam ve öğle yemeği birlikte yemiş oldum. bu gün toplamda 3000 kalori geçtiğimi düşünüyorum bana kilo olarak yansır mı bilmiyorum ama ben yansıyabileceğini düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1488034911][/DOUBLEPOST]bu gün cheat meali oldukça abarttım biraz pişman oldum ama eskiden çok rahat yediğim şeyi bu gün yiyemedim patlıcak gibi oldu şuanda. Yaklaşık 2400- 2500 kalori aldım sadece 1 öğünde kesinlikle diğer cheat meallerimde çok daha düzgün şeyler yiyeceğim cheat meal yaptığıma dğeill ama hamburger yediğime biraz pişman oldum çok fazla şişirdi. bu gün aşmamam gereken kalori miktarını aşmış oldum. Akşam ve öğle yemeği birlikte yemiş oldum. bu gün toplamda 3000 kalori geçtiğimi düşünüyorum bana kilo olarak yansır mı bilmiyorum ama ben yansıyabileceğini düşünüyorum.