French Press ( Alna Press ) Hakkında ki sorularım ?

Odunncuk

Üye
French Press ( Alna Press ) Bu hareketi 4 x 12 yapıyorum ve ağırlık sabit kalıyor. Sizce ağırlık arttırıp tekrar sayısını mı azaltmalıyım ?

Gerçekten harekette kasılmayı hissediyorum.Ağırlığı arttırıp , tekrar sayısını arttırırsam daha mı çok verim alırım ? Önerileriniz nedir acaba. Teşekkür ederim.

dostum french press ense arkasına indirilir.yatarak yapacağım diyorsan bıngıldağa indireceksin.
skullcrusher olarak algıladım senin dediğini.
triceps long head'in aktivasyonunu bıngıldağa indirerek arttırsın.
alna indirirsen long head kısmen çalışmıyor gibi.[DOUBLEPOST=1445640303][/DOUBLEPOST]dostum ağırlığı arttırıp tekrar sayısı düşürme düşüncesini sil kafandan.tekrar sayısını düşürüp set sayısını arttırmalı.kaç aydır spor yaptığına da bağlı hareketlerinn mekaniğini oturttuysan (yaklaşık 5 ay ) yapabilirsin.
tekrar sayılarını düşürmeye başla.
4*10-12 lying. tri ext.
4*10-12 cable rope pushdown

bunun yerine

6*7-8 lyng tri ext
6*7-8 cable rope pushdown

tricepe'en baba üç hareket konur bence onun da tekrar sayıları totalde bunlarla bir olmalı.

4*7-8 lying tri ext
4*7-8 parallel bar dips
4*7-8 cable rope pushdown

şahsen benim uyguladığım programdır.

uçuk kaçık şeylere girmeye gerek yok tek başına 6*7-8 tek compound hareket yapsan yeter bile bazen

Son düzenleme:
Yazdiklarima ek olarak tekrar sayisi dustu mu otomatik olarak yapabildigin kilo bir nebze artar bu da totalde ayni tekrar sayisi ile daha agir kilo yani daha iyi hipertrofi demek :)

Back
Yukarı