Four-Six Pack ABS

Merhaba arkadaşlar, 18 yaşındayım. Size 2-3 tane sorum olacak:

1-) Boyum 1.86 m , kilom 86 kg bu vücut indeksiyle vücut geliştirmeye başlayabilir miyim?
2-) LYS sınavının ardından vücut geliştirmeye başlamak istiyorum 3 ayda ne kadar ilerleme gösterebilirim? (Muhtemelen Temmuz'un başından itibaren.)
3-) Four pack ve six pack ne kadar zaman da oluşur?

Bu spor uc ay bes ay yapilmaz bence bu spor bir hayat tarzina donusmeli zaten bastan kaybedersin zaman koyarsan diger sorulari abilerim cevaplar zaten:)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Bu spor uc ay bes ay yapilmaz bence bu spor bir hayat tarzina donusmeli zaten bastan kaybedersin zaman koyarsan diger sorulari abilerim cevaplar zaten:)

Ben 3-5 ay yapıp bırakacağımı söylemedim ki bunu nereden çıkardın. Ben sadece 3-5 ay içinde ne kadar ilerleme kaydedilebilir bu ilerleme nelere bağlıdır onu sordum.

Ben 3-5 ay yapıp bırakacağımı söylemedim ki bunu nereden çıkardın. Ben sadece 3-5 ay içinde ne kadar ilerleme kaydedilebilir bu ilerleme nelere bağlıdır onu sordum.
He pardon yanlis anlamisim o zaman.sanirim ilk 3 ay vucutun degisimi fark etme suresiydi bu yuzden de sabir sabir sabir diyorlar hep :D

Back
Yukarı