Fotografli yardim/ jineomastimi ve kilo verme

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar benim vücudum şuan bu halde yaklaşık 95 100 kilo arasiyimdir 1.78 boyum var yaklaşık 6 ay kadar body yaptım 3 ay düzenli 3 ay dusensiz olarak biraz toplu duruyor digerlerine gore şimdi ben bu vücudu nasıl ve ne kadar sürede toparlayabilirm bana yardım eder misiniz engin bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var bide göğsün jineomasti mi bazen Şişik bazen inik anlayamadım şimdiden tesekkurler

Eklentiler

• IMG-20160526-WA0000.jpg
    IMG-20160526-WA0000.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 437
  • IMG-20160525-WA0006.jpg
    IMG-20160525-WA0006.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 433
  • IMG-20160525-WA0005.jpg
    IMG-20160525-WA0005.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 437
Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar benim vücudum şuan bu halde yaklaşık 95 100 kilo arasiyimdir 1.78 boyum var yaklaşık 6 ay kadar body yaptım 3 ay düzenli 3 ay dusensiz olarak biraz toplu duruyor digerlerine gore şimdi ben bu vücudu nasıl ve ne kadar sürede toparlayabilirm bana yardım eder misiniz engin bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var bide göğsün jineomasti mi bazen Şişik bazen inik anlayamadım şimdiden tesekkurler
Cardio ve ağırlık antrenmanlarını ihmal etme bel hareketlerini yap zamanla jineomasti goremedim gibi yağ oranın fazla ondan olabilir

Arkadaşların yazdıkları doğru fakat senin sorduğun soru da bi yanlışlık var. " ne kadar sürede" bunun cevabı kişiye göre değişir. Bana 1 ayda etki eden şey , sana bir haftada eder.. Bu biraz genetk , biraz beslenme , biraz uyku , biraz spor hepsinin harmanlanmış hali insanın vcudunu ortaya çıkartr. O yüzden bunun cevabını sen kendin belirlemelisin. Başarılar..

yağ oranin yüksek jenekomasti deyip geçme direk hocam bi eritmeye bak sporunu yap güzelce takdir allahtan sonucuna bakarsın ona göre benimde öyleydi eridi hep kas oldu şeker tüketme asla

yorumlar icin eyv valla kardesim yapmaya calisicam istek var ama bi hareket yok niye boyleyim anlamadim durduramuyorum kendimi sagliksiz besleniyorum napmam lazim

Back
Yukarı