Boyum 1.83 84 kilom 76
Gayet iyi bir spor salonunda calisma imkanina sahibim
Hayatim boyunca body haric cesitli sporlarda basarilara sahibim. 2 sene önce spor akedemisinide kazandim kursla hazirlanip ama gitmedim suan bankacilik ve finans okuyorum.Kısacasi sporcu bir altyapım var vucudumu söylücek olursam göğüs kaslarim hic calismama ragmen sanirim yaptigim sporlardan var diyebilirim hatri sayilir derece kol normal kas yapım uzunlamasina metabolizmam asiri hizli calisan biriyim cesitli nedenlerden dolayi doktora gittigimde metabolizmamim hizli calistigi söylendi. Su fotografta görülen elemanin bir benzeri vucuda sahip olmak istiyorm cunku nette arastirken bana en yakın vucutlu onu bulabildim ( body ye baslamadan önce aynidir herhalde vucudumuz öyle hissettim tahmin )
Kısacasi suan fit bir vucuda sahibim normal insanlara göre ama amacim plaj vucudu fotodaki elemandan daha iyi olmak mesala göğüs kaslarini beyenmedim.
1 gun ara verip 1 gun spora gidicegim spor salonu dibimde ve arkadasimlarimla gidicegimden dolayi aksatmiyicagimi düsünüyorum
Optimum whey 5lbs protein + Zma ( 180cps ) + Opti-men ( 180cps ) aldim
Yukaridaki supplementleri nasil kullanmaliyim nasil kombine etmeliyim
ve gelelim en önemlisine calisacagim set icin tavsiyelerinize
Göğüs kaslari omuzlarin genislemesi ve karina cok önem veriyorum kol ve bacaklar arka planda ama tum bölgelerime calistirmak istiyorum ama agirlik vericegim yerler göğüs omuz ve karın olucaktir
yukaridaki tip bir vucuda calvin clein manken vucudu diyelim plaj vucudu diyelim ulasmam icin en guzel set nedir yardimlarinizi dört gözle bekliyorum.
Ayrica dik yürümeme karsin otururken kambur oturuyorum biraz daha sırt kısmımı güclendirmek daha dik oturmak istiyorum bunun icinde birseyler dusunurseniz cok sevinirm
1 gun ara vererek aksatmadan calisicagim yogunlastirilmis bir program uygulamak istiyorum