FOTOĞRAFLI BELİN ORANTISIZLIĞI

ARKADŞLAR 177 BOY 58KGYIM.BELİM DÜZ DEĞİL YANİ AŞAĞI DOĞRU İNİNCE BÖYLE ÇIKINTI FOTOĞRAFTA GÖREBİLİRSİNİZ.BANAMI ÖYLE GELİYOR BİLMİYORUM NORMALMİ? DEĞİLSE NASIL DÜZELİR GENETİK FALANMI YAĞ ORANI 10 MORALİMİ COK BOZUYOR KÖTÜ GÖRÜNYOR DİYE MOTİVASYONUM 0

Eklentiler

• PhotoGrid_1460814802331.jpg
    PhotoGrid_1460814802331.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 522
Kilon çok az belli bir oranda kas kütleni arttırarak kilo alman lazım. Üst bölgen daha irileştikçe bel bölgen sırıtmayacaktır. Onun dışında bir çözüm olacağını sanmıyorum çünkü bel bölgenin öyle olmasının sebebi yağdan değil kemik yapısından dolayı.

Kilon çok az belli bir oranda kas kütleni arttırarak kilo alman lazım. Üst bölgen daha irileştikçe bel bölgen sırıtmayacaktır. Onun dışında bir çözüm olacağını sanmıyorum çünkü bel bölgenin öyle olmasının sebebi yağdan değil kemik yapısından dolayı.
çokmu kötü duruyor.yani okulda tşort çıkaramıyorm beden dersinde orantısız diye

Bence bir sorun yok. Sadece kütle eksiğin var üst taraf büyüdüğünde ve altta da karın kısmı daha belirgin olmaya başladığında gereksiz ve küçük bir ayrıntı olarak kalıyor orası.
teşekkür ederim.biraz takılıyor gözüme ama yapacak bişey yok.kütle eksikliği var belki dolar.genetik olarak o kemik biraz geniş.üst taraf genişleyince nörtleşir umarım

Kilo almaya başlayınca karındaki kaslar kaybolabilir biraz. Öyle bir durum olursa moralin bozulmasın. :D
belim düzleşşsin karın kasları gitsin şükür edicem :D bide kütle almam lazım.okulda spora giittigime inanmıyorlar malesef :'( inanmadıkları umrumda değil amacım gösteriş değil ama genede moral bozuluyor.[DOUBLEPOST=1460822921][/DOUBLEPOST]varmı beli başka böyle olan

Son düzenleme:
belin kalın değil omuzların dar. kas kütleni artırmanı tavsiye ederim. belindeki bahsettiğin durumda obliklerinle ilgili , o kısım o yüzden daha çıkık görünüyor bunda herhangi bir problem yok.
yorum için teşekkürler.içim rahatladı.bu durumda omuzları genişletmem lazım.peki oblik çalışmalımıyım? yani oranın düz olması için

yorum için teşekkürler.içim rahatladı.bu durumda omuzları genişletmem lazım.peki oblik çalışmalımıyım? yani oranın düz olması için
ekstra bir şey yapmana gerek yok , standart karın egzersizleri yaparsan sıkıntı olmaz. zaten orayı izole etmek pek bir kütle kazandırmaz o kısımda o yüzden için rahat olsun.

Bende diğer arkadaşların görüşlerine katılıyorum maşallah düzgün görünüyor, pullover ve upright row bu hareketleri konsantre şekilde yaparsan fayda görürsün diye düşünüyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı