forumdaki pure fitness üyeleri.

çok kalabalıksa bana göre değil özellikleri harika salonunda şimdi sayısız kişi dolar oraya fiyatı düşük diye sıra falan beklemeyelim

Mekan kalitesine göre biraz fazla ucuz değil mi?

Yazılan arkadaşların ortam tecrübelerini merak ediyoruz ;)

Bu tür kurumsal salonlar her zaman soğuk gelmiştir bana ...

Gittiğim salona 3 aylık 200 veriyorum , duşlar soyunma odası fena değil...
En azından samimi bir ortam var..
Gerçekten ağırlıktan anlayan kişiler geliyor ..

arkadaşlar resimler gecikti kusura bakmayın. fotolar cep telefonu ile çekildiğinden pek kaliteli deil , üstelik içeride fotoğraf çekmek yasak olduğu için kaçak göçek çektim fotoğrafları

fotoğraflar yalnızca ağırlık ünitelerinin bulunduğu alanın bir kısmını kapsıyor. bizim için önemli alanları çektim nispeten karelerde yer almayan birhayli ağırlık ünitesi ve makine var.

kardio alanını çekemedim çünkü yoğundu ve bayanlar çalışıyordu yanlış anlaşılmak istemedim ..

Fotolar geldi işteee :)

Süper vallahi, yerlerde kauçuk değil mi? dumbel fırlatabiliyoruz değil mi dumbel press yaptıkdan sonra :D

Dn: Ulen bir kere hayatımda öyle atamadım şu dumbelleri :D

bende eskı salonuma 3 aylık uyelıgımı eynıledım ama uyelıgım bıtınce bende marmara foruma gecmeyı dusunuyorum hem ozmana kadar kısı sayısı azalır kı ben sabah cok erkekn gıdıcem hemde ben spora tam bır gerı donus yapmıs olurum :)

Sonunda geldi fotolar :) saat kaçta bu ya kimsecikler yok , birde dummbellar kaç kg sınırı ?

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

Yemin ediyorum kıskandım yaaaaaaaa :D :D :D
Vallahi ya bizim yerler parke çok nazik davranıyoruz malesf :) Ufak bir seste yetkili hocamzn bakışlar değişio abi hooop noluo aloo yavaş çüs :D

resimler çekildiğinde saat 11:00 civarı.. en ağır dumbbell 60 kg benim çalıştığım en ağır 40 kg gerçi onlada row yapıyorum :/

salon mükemmel gozukuyor valla eylülde kesin üye olacagım şuan hıc gerek yok yazlıkcıların donemı baslıyor :) , birde bisi sorcam herhangi birine üye olup 2 salonada gitme şansın var mı acaba? Oyle birseyler okudum sanki.

bi tane daha merak ettigim bişey var , agırlık flanşları yeterince varmı acaba ? gördügüm kadarıyla makinaların bazıları kendinden agırlıklı degilde flanş yüklemeli , birde üstüne serbest agırlıkla yapılan hareketleri düşünürsek baya bi flanşa ihtiyaç var , özellikle kalabalık zamanlarda flanşlar yeteyiromu acaba ?

Salon güzele benziyor ... Ama Bu dumblerdan eski salonumda kullandım çok fazla plastik bir yapısı var..

fotolar için teşekkürler
mekan geniş aletler ve agırlıklar yeterli gözüküyor ilk bakışta,yani o yogunlugu kaldırır gibi
sonbahara kadar anadolu yakasında da şube açılacagı bilgisi aldım ben adamlardan

bi tane daha merak ettigim bişey var , agırlık flanşları yeterince varmı acaba ? gördügüm kadarıyla makinaların bazıları kendinden agırlıklı degilde flanş yüklemeli , birde üstüne serbest agırlıkla yapılan hareketleri düşünürsek baya bi flanşa ihtiyaç var , özellikle kalabalık zamanlarda flanşlar yeteyiromu acaba ?

flanş konusunda sıkıntı yok 25 kg lik plakalar var deadlift yapacak olan veya ağır çalışacak olan onlardan iki tane dört tane neyse alıp işini görebilir..

tabi her salonda olduğu gibi burda da 80 kg bench press için 4 tane 20 lik flans yerine 16 tane 5 kg kullanmaya çalışan aklıevveller var :))

Back
Yukarı