Sevgili arkadaşlar,
Artık ben ve eşim de Marmara Forum PURE üyesiyiz.
İlk gidişimiz de şöyle bir sıkıntı yaşadık. Akşam saat 8 buçuk gibi gittik. İftar vaktine denk geldi. Bir de Pazar akşamıydı. Ne yazık ki bir tane bile eğitmen yoktu. Sadece resepsiyondaki bayanlar vardı.
Gittim sordum ne iştir diye?
"iftar olması veya Pazar olması umrumda değil. İftar vaktinde, gece kapanışa yakın geldiğimde hoca yardımı olmadan spora başlamak zorunda kalmak için 1000TL' nin üzerinde para vermedim buraya" dedim.
Efendim haklısınız dediler..
Dedim haklıyım ama halen mağdurum...Desklerinin önünde "herkesin 1000 TL' si bizim olmalı" diye bir yazı var..Dedim " herkesin 1000TL' si sizin olacaksa, herkese, her daim o eğitmeni hazır halde tutmak zorundasınız".
Bağırıp çağırmadım ama memnuniyetsizliğimi belirttim. Sonuçta bu sorunun o kızların yüzünden olmadığını da kendilerine belirttim ancak mutsuz bir çift müşteri edindiklerinin altını çizdim.
Binbir özür sonrası ben ve eşim cardio yapmaya başladık. Cardio sırasında kızlardan biri geldi ve dedi ki, çok özür dileriz. Kendimizi affettirmek adına size ve eşinize birer adet PT (Personal Trainer) hediye ediyoruz. (Tek ders)
Bunu niye anlattım?
Acemilik sürecinden geçen, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çalışan bir organizasyon olma çabasındalar. Bu dönemde bazı yanlışlıklar veya müşteriyi mağdur edecek durumlar olabilir ancak başarılı beşeri ilişkiler ve yapıcı tartışmalar ile her sorunun çözülebileceğini kanıtladılar.
Aranızda sorun yaşayıp çözememiş olanlar da vardır elbet ancak PURE' u tavsiye ediyorum. Ferah bir ortamda, yepyeni aletlerle spor yapmak çok keyifli.
Bu kilo verme dönemimde çoğunlukla cardio ağırlıklı çalışmam gerekecek. Daha sonradan yavaş yavaş, kas kaybetmemek adına az kilo çok tekrar yapacağım VG bölümüne de uğrayacağım. Gerek cardio alanında gerekse VG alanında, hatta cycling, zumba, kickbox v.s. derslerinde spor arkadaşı aradığınız zamanlarda ismim Çağatay..Bağırın..oradaysam gelirim yanınıza