Forumda yeniyim tanışma & soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba forumda yeniyim. Forumu çok beğendim. Çok faydalı bilgiler var.Öncelikler ismim Emir. 16 yaşındayım. Boy 183. Kilo 62(Farkındayım az olduğunun)Bir spor salonuna 2 aydır düzenli olarak gidiyorum.

1-Toz vs. kullanmadan nasıl kilo alabilirim?(çok denedim alamıyorum lütfen yardımcı olun.)

2-karın kaslarım tam olarak belirginleşmedi ancak belliki simetrik değiller bu durum beni biraz endişelendirdi. Acaba karın kaslarım belirginleşince kötü durur mu? birde düzelmesinin yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.:)

Merhaba forumda yeniyim. Forumu çok beğendim. Çok faydalı bilgiler var.Öncelikler ismim Emir. 16 yaşındayım. Boy 183. Kilo 62(Farkındayım az olduğunun)Bir spor salonuna 2 aydır düzenli olarak gidiyorum.

1-Toz vs. kullanmadan nasıl kilo alabilirim?(çok denedim alamıyorum lütfen yardımcı olun.)

2-karın kaslarım tam olarak belirginleşmedi ancak belliki simetrik değiller bu durum beni biraz endişelendirdi. Acaba karın kaslarım belirginleşince kötü durur mu? birde düzelmesinin yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.:)

1) Supplementler, kesinlikle kilo aldırır diye bir kural yok. Yediğin kalorileri say ve günlük ihtiyacın olan kaloriden fazlasını al.

2) Düzelmesinin yolu yok. Onlarla yaşamaya alış.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı