Form korumak için yüzme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kc551
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kc551

Üye
7 aylık bir body sonrasında yazlığa geldim. Buradaki salon dökülüyor. 2 kere gidip çalışmaya çalıştım ama yok aletler bozuk veya çalışmıyor.. Yakın çevrede de spor salonu yok başka.

Elimde olan tek şey yüzme...

Son ölçülerim; boy 1.80 kilo 75, kol 37.5, omuz 128, göğüs 111, bel 86

Beslenmem iyi protein ağırlıklı besleniyorum hala. Ama formu korumak için ne yapabilirim ?

Yüzme ile bir şeyler yapılabilinirse nasıl yüzmeliyim ? Haftada kaç kere kaç dk olarak yüzmeliyim ? Tempo nasıl olmalı yüzerken ?

Bunun gibi sorularla başbaşa kaldım. Üstadlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler

ben kurbağalama ve kelebek karışımı yüzmeni öneririm üst vucut için ideal ısınırkende serbest stil yüzersin günlük 2 3 km arası yüzsen bence yeterli.

bence vucut ağırlığıyla antrenman yap 10 sn dinlenmeli , ciddi programlar var

Bişi sorucam vucudun aynada 3 gen duruyormu o ölcülerle yoksa böyle kare gibimi ? bel 86 cok geldide sanki nasil durum belkide omuz orantılıyodur?

bence haftada 4 gün yüzsen yeterli. ben bi ara abarttım hergün yüzüyordum ppazar günleri hariç gittikce kötüye gitti sonra 4 e indirdim

Ben isin uzmani degilim ama gecen hafta tatildeyken spor programimdan uzak kaldim ben de. Azda olsa ise yarar diyerek tatilim suresince bir kac kez kano kiraladim. Hem keyif verdi hem kol sirt gogus kaslarim calisti. Bu yontemi tavsiye ederim.
Ayrica tatilde yanina ayarlanabilir dambil seti alman da ise yarar sanirim.

Bişi sorucam vucudun aynada 3 gen duruyormu o ölcülerle yoksa böyle kare gibimi ? bel 86 cok geldide sanki nasil durum belkide omuz orantılıyodur?

Duruyor tabi :p İyi kanat da yaptım. :)

Sanırım gün aşırı yüzeceğim. 30 dk mı yüzsem bilemedim..

Cevaplar için teşekkürler.

Back
Yukarı