Flexor hocanın programi yardım

2. ay programını kullanıyorum karın kası yok yardımcı olur musunuz ?
1.Gün

GÖĞÜS

1-Incline Bench Press

2-Incline Dumbbell Flyes

3-Dumbbell Bench Press (FLAT)

ÖN KOL

1-Dumbbell Curls

2-Concentration Curls

KANAT

1-Wide-Grip Front Lat Pulldown

2-Straight Arm Pulldown

3-One Arm Dumbbell Rowing

2.Gün

OMUZ

1-Dumbell Press

2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises

3-Front Dumbbell Raises

ARKA KOL

1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment

2-Dumbbell French

BACAK

1-Leg Press

2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)

3-Leg Extension

karın kaslarını hergün 8 dakika çalışabilirsin.internette var .

ilk başlarda elbette çok ağrı olur.ben ilk başladığımda ağrısı 4 gün geçmedi :).sonrasında hergün yaptım ve çok faydasını görüyorum.

Merhabalar, kokore23 Arkadaşımızın yazdıgı programı inceledim ve hoşuma gitti, Vicut geliştirmeye yeni başlayan ve 1 aydır her bölgeyi çalışan 1,75 boyunda 65 kg olan, Optimum protein kullanan biriyim, Bu programı örnek alarak çalışmamda bir Sakınca varmıdır ? önerirmisiniz

Merhabalar, kokore23 Arkadaşımızın yazdıgı programı inceledim ve hoşuma gitti, Vicut geliştirmeye yeni başlayan ve 1 aydır her bölgeyi çalışan 1,75 boyunda 65 kg olan, Optimum protein kullanan biriyim, Bu programı örnek alarak çalışmamda bir Sakınca varmıdır ? önerirmisiniz

Bu program flexor hocanın verdiği programdır öneririm.

Youtubede level olarak vıdeoları var ve hakan demıray tvdede vıdeolar var onlarda cok yararlı yapabılırsın fakat hergun karın kası calısmak sana sadece bel agrısı kazandırır gun asırı calıs saygılar...

çarşamba pazar hariç hergün çalışıyorum karın kendini cabuk yenileyen bolge olacagı ıcın pek sıkıntı olmaz sanırsam zaten vucut agırlıgıyla calıstıgım ıcın sorun olucagını sanmıyorum

Karın bölgesindeki kasların dinlenme süresi 48 saat, sadece çarşamba ve pazar dinlenirsen pazartesi-salı ve perşembe-cuma üst üste gelecek, 48 saat dinlen mutlaka doğanzzv'nin dediği gibi.

benim antrenman programım 2 gün dolu bir gün boş şeklinde aksatmadan gidiyorum. Karın antrenmanını yani bu 8 min abs'ı sadece boş günlerde yapsam verim alır mıyım ? 48 saat dinlendirmek lazım demişsiniz.

Back
Yukarı