flexor hocanın programıyla çokmu şişerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
öncelikle merhaba forumda yeni sayilirim benim merak ettiğim şey flexor hocanin programi ile evde çalişmayi düşünüyorum ama benim amacim vücudumu toparlamak 97 kilodan 78 kiloya düştüm ve vücudum sarkti bunu toparlamak için bu programi uygulumak istiyorum ama uygularkende çok şişmek hacim kazanmak istemiyorum yardim ederseniz çok sevinirim teşekkürler.

:) merak etme kardeşim bişey olmaz kas yapmak o kadar kolay değil. Ama gerçekten komiğime gitti ama yeni olduğunu belirtmişsin doğaldır

@clean; şişmekten kasit fitness yapanlardan ziyade body building forumlarinda gordugun sporculari kastediyorsan, genetigin de musaitse, azim,beslenme, supplement, gerekirsede anabolic ile 5, 10 yil arasi o hacime senin tabirinle şişmeye kavusursun.

Son düzenleme:
heheh sisermisin ne sısmesı krdesım :) o program zatn vucudu toparlamak icindir eger sise bilirsn sis gerekst miydi neydi o kitaba girersn evde dumble ile sısn ilk insan die
:)

Sakin oyle bir hata yapip Flexor hocanin programini calisma! O programi calisanlar simdi cok pisman. Yukarida arkadaslarin belirttigi gibi sihirli o program.

2.hafta bilemedin 3 . hafta istedigin formu yakalarsin 1. ay ifbb 2. ay ise mr olympia ligin garanti :)

S- Çok fazla kas yapmak istemiyorum, ne yapmalıyım?
C- Belirli bir dönem her vücut geliştirmecinin başladığı şekilde kas yapmak yani hacim yapmak için çalışmalı daha sonra şekil için az kilo çok tekrar, detay programlar , izole hareketler ve makinelerle çalışma yöntemlerini tercih edebilirsiniz

S- Kaç ayda vucudum çıkar?
C- Bu tamamen sizin genetiğinize, doğru beslenip beslenmediğinize, dinlenmenize ve doğru çalışmanıza bağlık olarak değişecektir.

S - 14 yaş ve üzeri küçük yaşlarda nasıl vücut geliştirme yapılabilir?
C - https://www.bodyforumtr.com/vbforum/b...ba-t20050.html

S - 13 yaşında nasıl vücut geliştirme yapılabilir?
C - https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1...bi-t15425.html

bir de bunlara bakmanda fayda var :)

Back
Yukarı