Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bırak büyütmeyi küçültmeyi ne alaka göğüs antremanıyla şimdi duh:evil: soruyu soran arkadaşım lütfen bu tip tarzdaki soruları yenı başlayanlar bölümüne veya ilgili yerlerde sorun.
flexor 80 kg da kaç tekrar yapabiliyorsun en fazla..diğer ağırlıklarda kaç tekrardan sonra vücut bırakıyor..çünkü 70 den sonra 12 tekrarın üstüne çıkmak epey zordur.
ağır kilolar ile çalışmış arkadaşlar tebrikler ama gerçekten ağır kilo ile hareketler hem hatalı çıkıyor hemde 8 tekrar çıkmıyor gibi bişey olmuş sakın yanlış anlamayın videodaki arkadaşlar . sanırım bu kiloları video çekimi için yapmışlardır diğer zamanlarda daha az kilolar ve stabil tekrarlar çıkardıklarını sanıyorum.
saygılar kolay gelsin.
Barı indirirken başı yukarı kaldırmak , boyun fıtıgına neden oluyor die biliyorum ben . Antrenörüme sordugumda boyun fıtıgı olabilme riski var demişti .