flexor doğumgünü

FLEX-POINT

Özel Üye
FLEXOR'A ÖZEL .................................

seni tanıdığım günden beri yüreğime ait olduğunu hissettim. yanındayken hayatın tüm ağırlıklarından kurtuldum. beraber olduğumuz bunca yıl hayatımı yaşanılası hale getirdiğin için sonsuz teşekkürler. iyiki doğdun aşkım. sen-ben ve kızımızla bir ömür yaşanılası güzel yıllar geçirmemiz dileği ile, seni SEVİYORUM.

FLEX-POİNT

: )

BFTR denildiğinde aklıma kazınmış nadir isimlerden ve Namık Ekin'in de öğrencisi olması sebebiyle de ayrı bir sempati duyduğum Flexor için güzel, sağlıklı, başarılı güzel bir yıl daha diliyorum. İyi ki doğdun, nice senelere...

Flexor hocam doğum gününüz kutlu olsun.. Nice spor ve mutluluk dolu yıllara.....

nice mutlu yıllara..

FLEXOR'A ÖZEL .................................

seni tanıdığım günden beri yüreğime ait olduğunu hissettim. yanındayken hayatın tüm ağırlıklarından kurtuldum. beraber olduğumuz bunca yıl hayatımı yaşanılası hale getirdiğin için sonsuz teşekkürler. iyiki doğdun aşkım. sen-ben ve kızımızla bir ömür yaşanılası güzel yıllar geçirmemiz dileği ile, seni SEVİYORUM.

FLEX-POİNT

bende seni tanımadan önce hep insanı gençleştiren ve genç tutan v.g sporu derdim.

:p
Bu mesajı görünce çok mutlu oldum aşkım. kızımla birlikte nice senelere.

forumdaki dostlarım ve görev arkadaşlarım birlikte nice sağlıklı senelere. sağolun varolun

Back
Yukarı