fitt
Üye
Merhaba arkadaşlar;
Zaman problemim olduğu için bu aralar pek forumda takılamıyordum. Yine de bir günlük oluşturmak istedim. Yaklaşık olarak 1 ay sonra bu antremana başlayacağım. Şuan da antreman yapıyorum 1 ay sonra geçeceğim dönemin günlüğü olacak bu.
Genel Bilgiler:
Boy: 1.77
Kilo: 73
Spor Bilgileri:
2 Yıldır aralıksız yapıyorum. Başlangıçta 56 Kilo gibi bir rakamda başladım. Çok güçsüzdüm.
Göğüs, Omuz ölçülerini almıyorum. Ama başlangıçta kol 23 cm ile başladım şuan 38-39 arası gidip geliyor.
Supplement ve Beslenme:
8 Aydır supplement kullanmıyordum. Bu program için alacağım ürünler;
Spor Saatim: 17.00
Karın çalışırsam antreman saatim 75 dk sürüyor.
Bu programa 1 ay içerisinde başlıyorum.
Not: Çok fazla ton balığı ve supplement tükettiğimi biliyorum. Haftalık/2 haftalık doktor kontrolüne gideceğim. Karaciğer için. Herhangi bir rahatsızlık yaşarsam ton balığını kesebilir onun yerine tavuk koyabilirim.
Haydi şimdiden hayırlı olsun. Takip eden herkeze teşekkürler.

Zaman problemim olduğu için bu aralar pek forumda takılamıyordum. Yine de bir günlük oluşturmak istedim. Yaklaşık olarak 1 ay sonra bu antremana başlayacağım. Şuan da antreman yapıyorum 1 ay sonra geçeceğim dönemin günlüğü olacak bu.
Genel Bilgiler:
Boy: 1.77
Kilo: 73
Spor Bilgileri:
2 Yıldır aralıksız yapıyorum. Başlangıçta 56 Kilo gibi bir rakamda başladım. Çok güçsüzdüm.
Göğüs, Omuz ölçülerini almıyorum. Ama başlangıçta kol 23 cm ile başladım şuan 38-39 arası gidip geliyor.
Supplement ve Beslenme:
8 Aydır supplement kullanmıyordum. Bu program için alacağım ürünler;
- IS0 100
- ELITE CASEIN
- XTEND
- ANIMAL PAK
- OMEGA 3
- ARJININ
- CLEAR MUSCLE
- NOXPLODE
- KREATINE
- Sabah: 4-5 Yumurtalı Omlet (2 Sarı Gerisi beyaz) - Peynir - Zeytin - Ceviz - Süt
- Ara Öğün: 1 Ton Balıklı Sandich / Tavuk
- Öğlen: Tavuk/Et Bulgur/Makarna Yanında Yoğurt/Salata
- Ara Öğün: 1 Ton Balıklı Sandich
- Spor Sonrası: Et/Tavuk - Sebze ve ya 2 Ton
- Akşam: Evde ne bulursam gömerim artık
- Protein Tozu: Kalkar kalkmaz, Spor Sonrası
- Casein: Spor sonrası yarım kaşık ISO 100 ile, Yatarken
- Anımal Pak: Kahvaltı sonrası
- Xtend: Antreman
- Omega 3: Bu ürünü ton balığı yediğim günler almayı düşünmüyorum ama normal olarak öğün sonlarında.
- Arjinin: Yatarken
- Kreatin: Spor sonrası
- Nox: antreman öncesi
- Clear Muscle: Kalkar kalkmaz, öğle, akşam
Spor Saatim: 17.00
Karın çalışırsam antreman saatim 75 dk sürüyor.
Bu programa 1 ay içerisinde başlıyorum.
Not: Çok fazla ton balığı ve supplement tükettiğimi biliyorum. Haftalık/2 haftalık doktor kontrolüne gideceğim. Karaciğer için. Herhangi bir rahatsızlık yaşarsam ton balığını kesebilir onun yerine tavuk koyabilirim.
Haydi şimdiden hayırlı olsun. Takip eden herkeze teşekkürler.