Fitnessfreak
Üye
bu yaşta amaliyat yaparlar mı yoksa bekletirler mi sizce ?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
...büyüdüğünde ise sanki kiloluymuşum gibi gözüküyor ameliyat mı olmam gerek?
çok kötü gözüküyor ama motivasyon kaybı oluyor bazen ama yinede ağır çalışmaya devamaçık ve net soyluyorum boş ver diyeti miyeti o vücud fazla testesteron hormonu salgılandığından doalyı oluyor geçer zamanla ağır çalış doğru çalış doğal beslen farkı gör.![]()
geçme ihtimali var mı sizce yani tişörtten çok kötü gözüküyor ?19 yaşıma gircem bendede ergenliğime girdiğimden beri var acele etmeyen ergenlikte tavan yapar hormonlar
işe yarıyor mu baribi kız arkadas ediniyosun kardeşm , sonra da gögsünü emdiriyosun komik ama çaresi bu![]()
göğüs idmanlarını yapıyorumda gerçekten çok motivasyon bozuyor dar atlet giyiyorum zaten artık bakıcazBenimde göğüsler yumuşak böyle aynen anlattığınız gibi Ciko nat ın dediği gibi bence kesinlikle. Benim T-shirt altından hiç kötü görünmüyor , göğüs idmanlarını yapın , beslenmenizi düzgün yapın , yağ oranını azalttıkça daha iyi olucaktır. Hacimli göğüs olunca T-shirt altından görünmez , Havuz vb. gidincede zaten sertleşir yani sorun yok öyle büyüttüğünüz kadar , ergenlikte normal. Yaşım 16
T-shirt altına atlet giy şimdilik
Aahahaha yorumu kesbi kız arkadas ediniyosun kardeşm , sonra da gögsünü emdiriyosun komik ama çaresi bu![]()
geçme ihtimali var mı sizce yani tişörtten çok kötü gözüküyor ?
bu yaşta ameliyat yaparlar mı acaba?dostum şöyle 2-3 gün izin al ve doktora başvur aldır başka çaresi yok.Kafana takıp kendini üzmene değmez
bu yaşta ameliyat yaparlar mı acaba?