FITNESSE BAŞLARKEN KİLOMU ALMAK LAZIM ZAYIFLAMAKMI ?

Selamun aleyküm
Şimdi beyler ben fıtnesse yeni başlayacagım ama arkadaşlarım dıyor ki zayıfsın kilo alman lazım diyorlar. Şimdi beyler bende göbek var. Duyduguma göre göbek inmeden karın kasları gözükmüyormuş. Şimdi ben göbeği indireyim ki karın kaslarım gözüksün. Şimdi ben busefer göbeği indirsem zayıflamış olacagım ne yapacagım arkadaşlar yardım edin. Kilomu alacam yoksa zayıflayacammı ne yapacagımı bılmıyorum. Şu fıtnessı bı anlasam bu sporu anlamadıgımdan dolayı yapmıyorum. BU ARADA YAŞ 15 BOY 1.65 KİLO ISE 58

BEYLER BUDA VUCUDUM

Eklentiler

• 15879505_361370534231543_1121132260_n.jpg
    15879505_361370534231543_1121132260_n.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 337
Son düzenleme:
KARDEŞİM BAŞLAYACAM ZATEN BEN NEDIYORUM SEN NEDIYORSUN ? SORUMA CEVAP VERKİ ONA GORE HAREKET EDEYIM[DOUBLEPOST=1483539399][/DOUBLEPOST]
Olduğun gibi Fitnesse başla gerisi sabır işi : )
KARDEŞİM BAŞLAYACAM ZATEN BEN NEDIYORUM SEN NEDIYORSUN ? SORUMA CEVAP VERKİ ONA GORE HAREKET EDEYIM

Kardeşim gelmişsin buraya foto atmışsın yok ben napıcam , nasıl hareket edeyim . Daha ne yapacağını bile bilmiyorsun çünkü hazıra konmak istiyorsun , forumu biraz araştır , oku bir kaç şey öğren . Sorunun cevabını verecek olursam öncelikle hedefin ne ? sadece karın kas'ın mı olsun istiyosun , o zaman yağ oranını düşür ve karın çalış ama kas kütlen olmadığı için omuzun , kolun , bacağın çok küçük kalacak haberin olsun . Eğer güzel , sağlam bir vücut istiyorsan o zaman yavaş yavaş kilo alıp kas kütleni arttırmaya bak , buda kilo alman demek .

Kendine antreman programi olustur veya bu forumda bir cok program var arastirip alabilirsin.
Daha sonra BULK ve DEFINASYON kelimesini arastir. Kendine yol ciz.

Kardeşim gelmişsin buraya foto atmışsın yok ben napıcam , nasıl hareket edeyim . Daha ne yapacağını bile bilmiyorsun çünkü hazıra konmak istiyorsun , forumu biraz araştır , oku bir kaç şey öğren . Sorunun cevabını verecek olursam öncelikle hedefin ne ? sadece karın kas'ın mı olsun istiyosun , o zaman yağ oranını düşür ve karın çalış ama kas kütlen olmadığı için omuzun , kolun , bacağın çok küçük kalacak haberin olsun . Eğer güzel , sağlam bir vücut istiyorsan o zaman yavaş yavaş kilo alıp kas kütleni arttırmaya bak , buda kilo alman demek .
Evet bişey bilmiyorum oyüzden sordum ve. bu sorunun cevabını herkeze sormama ragmen bılen adam gıbı cevap veren yok. Nerden araştırayım bide tek karın kası için geçerli değil ben spor salonunda omuz göğüs sırt falan hepsini yapıyorum[DOUBLEPOST=1483541616][/DOUBLEPOST]
Kendine antreman programi olustur veya bu forumda bir cok program var arastirip alabilirsin.
Daha sonra BULK ve DEFINASYON kelimesini arastir. Kendine yol ciz.
tamamda abi bunları bende bılıyorum benim sorduğum sorunun cevabını alamadım
göbeği indirecemmi indirmeyecemmi ?[DOUBLEPOST=1483541701][/DOUBLEPOST]
Evet bişey bilmiyorum oyüzden sordum ve. bu sorunun cevabını herkeze sormama ragmen bılen adam gıbı cevap veren yok. Nerden araştırayım bide tek karın kası için geçerli değil ben spor salonunda omuz göğüs sırt falan hepsini yapıyorum bide kilo alsam busefer karın kasını nasıl yapacam ? [DOUBLEPOST=1483541616][/DOUBLEPOST]
tamamda abi bunları bende bılıyorum benim sorduğum sorunun cevabını alamadım
göbeği indirecemmi indirmeyecemmi ?

Hacim alman lazım kardeşim çünkü kas kütlen yok , ama şöyle yap istersen , kalori say 2600-2700 civarı , 160 gram civarı protein , 90-100 gram civarı yağ , geri kalan kalorilerini karbonhidrat ile doldur , yeni başlayanlarda yağ yakarken kas kütlesi ekleme olabiliyor bazen ilk 2-3 ay'da , ağırlık çalışırsın sonra 15 dakika hııt kardiyo yaparsın , hacim alırken yağ yakabilirsin belki . Sana tavsiyem bunlar kardeşim . Bir de karın çalışmayı unutma .

Back
Yukarı