Fitness'a yeni başladım, yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lempo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lempo

Üye
Herkese merhaba. Yaklaşık bir haftadır fitness'a gidiyorum, salona kaydolalı 3 ay oldu ama okul nedeni ile kapısından bile geçmiyordum.
Kaydolduğum vakit yağ ölçümü, boy ölçümü vs. yapılmıştı, 11 kilo yağ fazlalığım vardı. O zamanki kilom 71'di, şimdi 73 kiloyum. Hadi tamam olsun 13 kilo yağ fazlalığı :D
Yağ fazlalığının da en çok olduğu bölgeler bel yanları, göbek ve göğüs. Ne yapmamı önerirsiniz ? Bir haftadır bantta 35-40 dk koşuyorum, fiks 200 kalori yakıyorum. Ama neticede yine ye-iç yapınca pek de bi değişim olmuyor gibi :D
şu konuya baktığımda da verilen ilk tipe uyuyorum.
Ne yapmam, nasıl beslenmem gerek, yağ yakıcı falan kullanmalı mıyım... yardımlarınızı bekliyorum :)

Not:
yaş 18, kilo 73, boy 169 cm.

lufy nin hatrına cevaplıyorum :D yağ yakıcı kullanma, spor öncesi kahve içebilirsin. hedefin yağ yakmaya yönelikse 1 ay sadece kardiyo yap daha sonra kardiyo sonrası vücudunun gergin olması için fitness yapabilirsin temel hareketleri kullanarak.

Trans yağ ve karbonhidratı (karbonhidrattan kastım her türlü şeker ünlü mamul) kavun karpuz gibi şekerli meyveleri yeme ekmeği minimum a indir öğünler arası 4 5 saat yap ve kardiyo ya ağırlık ver (Luffy forever :D )

Back
Yukarı