Boy:1,75
Kilo: Yıllardır 65
(Yemekle aram neredeyse hic yok)
öncelikli Sorum Kilo Almak için Proteinmi yoksa Karbonhidrat takviyesimi almaliyim yoksa iki urunude alip karistirmalimiyim
sporla daha once hic bir bilgim alakam yok henuz fitness de ilk haftam ben 8 ila 10 kilo arasinda kilo almak istiyorum zayıflıgımdan dolayi vucudum bicimsiz ve gucsuz az da olsa kas da yapmak istiyorum fitness hocam bana all star whey plex diye bir urun onerdi henuz karar vermedim bazi forumlarda kilo almak icin karbonhidrat takviyesi alindigi yaziyor benim anlamak istedigim
protein ne işe yarar
karbonhidrat ne işe yarar
benim yaş kilom ve boyumda olan bir insan icin hangi urunleri onerirsiniz
fiyatlari fazla ucuk olmazsa sevinirim
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Boy:1,75
Kilo: Yıllardır 65

(Yemekle aram neredeyse hic yok)
öncelikli Sorum Kilo Almak için Proteinmi yoksa Karbonhidrat takviyesimi almaliyim yoksa iki urunude alip karistirmalimiyim
sporla daha once hic bir bilgim alakam yok henuz fitness de ilk haftam ben 8 ila 10 kilo arasinda kilo almak istiyorum zayıflıgımdan dolayi vucudum bicimsiz ve gucsuz az da olsa kas da yapmak istiyorum fitness hocam bana all star whey plex diye bir urun onerdi henuz karar vermedim bazi forumlarda kilo almak icin karbonhidrat takviyesi alindigi yaziyor benim anlamak istedigim
protein ne işe yarar
karbonhidrat ne işe yarar
benim yaş kilom ve boyumda olan bir insan icin hangi urunleri onerirsiniz
fiyatlari fazla ucuk olmazsa sevinirim
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim