Fitnessa saat kaçta gitmeliyim?

Merhaba arkadaşlar bugun fitness salonuna kaydoldum.Yarın başlıyacağım.Öncelikle bir soru soracağım,fitnessa saat kaç gibi gitmeliyim? yada hangi saatlerde kaslar daha çabuk gelişme gösterir?
Birde yarın ilk günüm olacak nasıl bir çalışma programı izlemeliyim bugun gittim sade kaydımı yaptırdım,yarın gelip başlıyacagım dedim antrenman programı felan bişey demediler acaba yarınmı antrenman programı,beslenme programı verecekler.
Önerilerinizi bekliyorum.
Not:yaş17 Boy1.75 kilo:66

Yarın program verirler. Ne zaman müsaitsen o zaman git. Kaçta gittiğin uzun vadede önemli fark yaratmaz. Ama sabahları genelde daha boş olur, daha rahat çalışırsın.

Vücut erken saatlerde daha dinç olur ve daha hizli calisir metabolizma .bu aldigin proteinin kana daha hizli karismasi demek.o yuzden yapabiliyorsan aksam 17:00 e kadar yap sporunu.

Eyvallah kardeşim yoru
Vücut erken saatlerde daha dinç olur ve daha hizli calisir metabolizma .bu aldigin proteinin kana daha hizli karismasi demek.o yuzden yapabiliyorsan aksam 17:00 e kadar yap sporunu.
ozaman sabah 11 gibi gidim bide antrenmandan öncemi sonramı kahvaltı yapayım ?

Yemek olayi her zaman spordan sonradir.mideni yemekle doldurup salona gitmemelisin.iki saat oncesinden kahvaltini yapmissan gidebilirsin tabiki saat 11 de

Back
Yukarı