Ben 16 yaşında lise öğrencisi bir gencim günlük hayatta bana karşı sarf edilen sözler ve rahatsızlıklara sebebiyet vermesinden dolayıda fitnessa basladım.. Fitnessda 2.haftam haftada 4 gün gidiyorum boyum 1.81 kilom 115 ölçüldüm bu gün ve sorun olanda bu.Başladıgımda 114 kiloydum 6. Günde ölçüldüm 111 kiloya düşmüştüm ve haftadan haftaya ölçülmeye karar verdim bu haftada ölçüldüm spor çıkışı 115 kilo geldim calışma programımda 30dk bisiklet 30dk yürüyüş ve bel hareketleri gününe göre kol veya göğüs agırlıklı kas calışması yapıyorum bunların hepsi 1.30 saati buluyor baştada belirttigim gibi lise ogrencisiyim ve okuldan cıktıgım gibi fitneesa gidiyorum ve beslenmem de buna göre şekilleniyor sabah cok erken uyanmam gerektiginden kahvaltı yapamıyorum ve kahvaltımı pogca ve ayranla yapıyorum öğle öğününde karnım acıkmadıkca yemiyorum akşam öğününde ise ekmek yememeye calışıyorum ve karnım tam olarak doymadan kalkmaya özen gösteriyorum fakat tatlı cok seviyorum ben aksam yemegini saat 7:30 civarı yiyorum ve bu yemekten sonra bir şey yemiyorum yani bi tabak daha yiyeyim felan yapmıyorum sadece eve döndügümde fitnesstan cıktıgımda yani, 2 tane cikolata yiyorum (tatlıdan kastım o iki cikolata.) başlangıç 114 1hafta sonra 111 ve 2hafta 115 gibi çok kötüye giden bir durumum var ne yapmalıyım kilo vermek istiyorum artık hastalıklardan ve sarf edilen onur kırıcı sözcüklerden arınmış bir hayat... Lütfen yardımcı olun