fitness,testosteron seviyesi ve motivasyon arasındaki ilişki hakkında sorum var

merhaba.
boyum 183 cm kilom 128.depresyon,bel fıtığı ,uyku apnesi hastası ve obez olmama rağmen spor salonuna gitmekte çok isteksizim.motivasyonum çok düşük. ben de ailem de kilo verebileceğime inanmıyor.ince sesli,vücut tüy oranı az,içedönük,rekabetçilikten uzak,sinirini atıştırmakla atan bir yapıya sahibim ama bir yandan da yaptığımın yanlış olduğunu ve spora devam etmem gerektiğini düşünüyorum. spora motivasyonumun artması için neler yapmalıyım ? motivasyon düşüklüğünün testosteron seviyesinin düşüklüğüyle bir alakasının olduğunu düşünüyor musunuz ?

Öncelikle merhaba herşey kafada bitiyor ne istediğini bilmelisin ince ve fit bir vücut mu yoksa hantal bir vücut mu ? Lütfen eleştirimi yanlış yönde algılama. Zamanında senin kilonda olmasam da kilolu biriydim ve en sonunda yeter demiştim ve yola koyulmustum önceliklerini belirlemelisin ve kafan da planı oturtup bir an önce yola koyulmalisin unutma ilk başlayacağın yer migden sonrasında güzel bir sporla istediğin vücuda sahip olacaksın başarılar dilerim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba.
boyum 183 cm kilom 128.depresyon,bel fıtığı ,uyku apnesi hastası ve obez olmama rağmen spor salonuna gitmekte çok isteksizim.motivasyonum çok düşük. ben de ailem de kilo verebileceğime inanmıyor.ince sesli,vücut tüy oranı az,içedönük,rekabetçilikten uzak,sinirini atıştırmakla atan bir yapıya sahibim ama bir yandan da yaptığımın yanlış olduğunu ve spora devam etmem gerektiğini düşünüyorum. spora motivasyonumun artması için neler yapmalıyım ? motivasyon düşüklüğünün testosteron seviyesinin düşüklüğüyle bir alakasının olduğunu düşünüyor musunuz ?
Valla şunu söyleyeyim azim kararlılık ve en önemlisi vazgeçmemek bunları yaparsan çok güzel gelecek seni bekliyorum.bende senin kadar olmasamda kilolu birisiydim şuan tam olmasada fit bir vücuda sahip olmaya başladım.kendine inan güven ve asla ama asla vazgeçme

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ailenin dostlarının eşinin veya sevgilinin inanıp inanmamasıyla olucak birşey değil mesele senin inanıp inanmadığın. Değişim videolarını izleyebilirsen kendine müzik listesi hazırlayabilirsin. Doğru beslenme ve antrenman ile çok büyük değişimler yaşayacağına inanıyorum ama tabiki herşey sabır ve inançla olucak.

Dostum ben de çok kiloluydum bi zamanlar sonra bir ameliyat atlattım skinny fat hale geldim neredeyse sonra spora bir başladım bağımlısı oldum :D önce midene hükmetmeyi öğrem sonra zaten spora gitme isteğin oluşucak bidaha bırakmak istemiceksin zaten. Spora ayırıcağın 1- 2 saatte yapıcak daha iyi birşeyin yoksa hemen başlamalısın bence.Boyun da uzun güzel bir vucuda sahip olabilirsin.

kardeş sen krediyle yaşam koçluğu alıcam diyen arkadaştın hatırladım.bu kadar abartma bu işi.sorunlarının hepsi bel fıtığı uyku apnesi depresyon kilonu bu kadar takıyosan onla alakalıdır.ailenin ne dediğini boşver sen kendine bakıcaksın.hormon sorunun falanda yoktur.gebzedeyim diyodun gel bi gün izmite istiyosan oturur muhabbet ederiz çarşıda.

Back
Yukarı