Ocean mi ?Maslaktayımşuan ihtiyaç yokda oralarıda öyle pek bilmiyorum doğrusu
![]()

Ocean mi ?Maslaktayımşuan ihtiyaç yokda oralarıda öyle pek bilmiyorum doğrusu
![]()
Yok ya İtü nün salonunu kullanıyorumOcean mi ?![]()
İtü'nün salonu nasıl peki ? Öğrenci olmak gibi bir zorunluluk var mı ?Yok ya İtü nün salonunu kullanıyorum![]()
küçük bir salon. Ekipmanlar işini görecek kadar varİtü'nün salonu nasıl peki ? Öğrenci olmak gibi bir zorunluluk var mı ?
Bench press sırasını anlarım ama squat için sıra olması şaşırttı beniküçük bir salon. Ekipmanlar işini görecek kadar varYoğun saatlerde girmemek gerekiyor
Yani klasik bench squat vb. hareketlerde sıra olabiliyor. Yinede fiyatına göre daha iyisi zor
Öğrenci olmak gerekmiyor ama fiyatlarda ona göre baya değişiyor. Tabi dışardan girenlerin fiyatını net bilmiyorum
1 squat rack var. 2-3 bench var ama bi tane ağırlık barı eksikBench press sırasını anlarım ama squat için sıra olması şaşırttı beni![]()
Anadolu yakasinda ZONE a gidiyorum. 6 aylik 1200 tl. indirim vardi 1020 tlye kayit yeniledim daha once 3 aylik sureyi bitirdim. 3 adet havlu sauna buhar odasi dinlenme odasi vs.vs kasinti tip yok elit mekan. Kasinti tip yok agirliklari firlatan bagiran cagiran yok.İstanbul Şişli Sports International'a 1840 TL'ye kayıt oldum. Pahalı gözükebilir ama havuz, sauna, buhar odası ve girişte 3 tane havlu (ayak, baş ve vücut havlusu) veriyorlar. Elit insanlar geliyor spora. Çoğu kişi aldığı ağırlığı yerine bırakır. Dumbell'lar hep sıralıdır.
Geçen arkadaşımla macfite gittim. (birkaç şubesine daha gitmiştim). Kasıntı tipler dolu. Ağırlık buluacam diye salonu turluyorum. Dumbell'lar yerlerde. Sıraları karışık.
Bir sürü spor salonu var zaten gidebilecek imkanım olsa. Mecidiyeköyde çalışıyorum spor salonunda orda. Mesai sonrası çıkıp gidiyorum. Yoksa ataköy gibi mekanlarda efsane salonlar var. Ulaşımı kolay Cevahir AVM'nin dibinde.Anadolu yakasinda ZONE a gidiyorum. 6 aylik 1200 tl. indirim vardi 1020 tlye kayit yeniledim daha once 3 aylik sureyi bitirdim. 3 adet havlu sauna buhar odasi dinlenme odasi vs.vs kasinti tip yok elit mekan. Kasinti tip yok agirliklari firlatan bagiran cagiran yok.
Anadolu yakasinda en elit mekan ZONE. Macfit ve lets clup var full barzo ve kasintilar dolu tercih etmedim. Avrupa yakasinda gercekten efsane mekanlar var oralardaki mekanlara gitmek isterdim.Bir sürü spor salonu var zaten gidebilecek imkanım olsa. Mecidiyeköyde çalışıyorum spor salonunda orda. Mesai sonrası çıkıp gidiyorum. Yoksa ataköy gibi mekanlarda efsane salonlar var. Ulaşımı kolay Cevahir AVM'nin dibinde.