Fitness salonu aidatlarınız

ne kadar?ben 150lira ödüyorum bu fiyat bana çok geliyor forum avmden başka seçeneğimde yok.nevşehirde yaşıyorum üzerine bu salona ilçeden-merkeze taşımalı ile gidiyorum .sizin salonlarınız ücreti ne kadar?

Bir kaç yıl öncesinde Kırklareli'nde 3 aylık 100 lira idi şimdi ne kadardır bilmem. Şuan ben Halter salonu aylık 65 C$ Ödüyorum, eşya dolabı dahil.

Havuz,Sauna,Fitness Aylik 200 tl istanbul.

5-6 senedir salon salon gezdim hepsini yazayım 250 tl ilki sonra 90 tl 100 tl 70 tl 80 tl 60 tl 60 tl şu sıralar günlük giriyorum günlük 7 tl bi aralar 5 tl ye günlük giriyordum bi yerde

Benim şuan çalıştığım salon Sivil 120 TL Öğrenci 100 TL aylık fiyatlar bunlar. 3 aylık Öğrenci 250 TL Sivil 300 TL
Rizede olan arkadaşlar varsa misafir edebiliriz veya salona bekleriz :)
Türkiye'de bulamayacağınız makineler mevcut :)

Burada yeni açılan bir yer kampanya yaptı senelik 400 TL üye oldum. Aylık 70 3 aylık 150 6 aylık 250 TL.

İstanbul da iken 3~4 yıl önce 3 aylık 180 TL ödüyordum.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

belediyenin salonunu kullanıyorum havuz duş sauna salon baya güzel salon fiyatına göre 3 aylık öğrenci tek fitness 100tl ama kimse havuza vs karışmıyor isteyen giriyo hak geçmesin diye verenler var 200tl :)

İstanbul'da(Ayazağa) 50 tl. Ağırlık konusunda bazı eksiklikler var. Evim yakın olduğu için ve umumi bir kullanım alanı olduğu için duşu kullanmadım fakat o konunda da biraz eksik var fakat semtimdeki en deneyimli hoca olduğu için halen aynı salonda çalışıyorum. Evime yakın olan diğer salonlarda insanlar deadliftten bihaber, squatı smith makinesi ile çalıştırıyorlar. Serbest ağırlıktan anladıkları tek şek dumbell ile kol çalışmak. Zühtü hocama buradan selam ederim.

İstanbul'da(Ayazağa) 50 tl. Ağırlık konusunda bazı eksiklikler var. Evim yakın olduğu için ve umumi bir kullanım alanı olduğu için duşu kullanmadım fakat o konunda da biraz eksik var fakat semtimdeki en deneyimli hoca olduğu için halen aynı salonda çalışıyorum. Evime yakın olan diğer salonlarda insanlar deadliftten bihaber, squatı smith makinesi ile çalıştırıyorlar. Serbest ağırlıktan anladıkları tek şek dumbell ile kol çalışmak. Zühtü hocama buradan selam ederim.
Ayazagada salon ismi nedir acaba ?

Dün uzuun bi aradan sonra tekrar başladım sıfırdan.daha önce bi 5aylık serüven yaşamıştım 55kgden 66ya kadar çıkmıştım en son nisan ayında gitmiştim.yeni salonla sıfırdan başladım hocanın dediğine göre 3hafta bıyunca başlangıç için bir günde omuz kol göğüs bacak bütün aletleri yaptırdı şuan ölü gibi yatıyorum sizce doğrumu bu hocanın yaptırdıgı

Back
Yukarı