Fitness mi Yuzme mi daha mantikli

Yasm 16 boy 173 kg 69 vucudumu define etmrk icin fitness gidiyorum agirlik ve cardio ama yuzme dusunuyorum sizce bunun icin cok mu gec kaldm bu yastan snra ne faydasi olur

Fitness ve yüzmey birlikte yapabilirsin ama yorucu olur,çok iyi beslenmen gerekir.İkisi arasında tercih yapılacaksa bence fitness daha mantıklı bir seçim olur.

Bence fıtness ıle yuzmeyı karsılastırmamak gerekır. Bana göre cok farklı seyler

Ornegın haftada 4 gun calısıyorsan 3 gun fıtness 1 gun yuzme yapmanı onerırım.

Fitness ve yuzmeyı aynı anda yaparsan gelısırsın bayağı ama yanlıs beslenırsen emeklerın bosa gider..

0 yag alman baslı basına bir yanlıs zaten yag mutlaka alman gerekiyor ama saglıklı yaglar dan yüzme bir cardio cesitidir fitness ise kas calısmasıdır amacına göre degisir hangisini secmek istedigin ama öncelik her zaman kas calsıması olmalıdır üyemizinde dedigi gibi haftanın 3-4 günü fitness cardio olarakta yüzme yapabilirsin beslenmenide düzene sokarsan hersey yolunda gider

0 yag alman baslı basına bir yanlıs zaten yag mutlaka alman gerekiyor ama saglıklı yaglar dan yüzme bir cardio cesitidir fitness ise kas calısmasıdır amacına göre degisir hangisini secmek istedigin ama öncelik her zaman kas calsıması olmalıdır üyemizinde dedigi gibi haftanın 3-4 günü fitness cardio olarakta yüzme yapabilirsin beslenmenide düzene sokarsan hersey yolunda gider

Yanlış bilmiyorsam yüzmenin kasları uzatıcı etkisi de var ama fitness ile etkileri çok farklı tabiki.

3gün fitness 1gün yüzebilirsin

Yanlış bilmiyorsam yüzmenin kasları uzatıcı etkisi de var ama fitness ile etkileri çok farklı tabiki.

yüzme cok güzel bir cardio seklidir bütün kasları calıstırır agırlık calısmak cok daha baska birsey öncelikle bence secimin fitness olmalı unutma ne kadar cok kas o kadar yag yakımı demektir

Öncelikle tüm yağlar zararlı degildir. Sağlıklı yağlar da vardır. Ve bunlardan da faydalanman gerekmekte.
Yüzme sporu ile fitness ayrı şeyler. İstersen ikisini de ayni anda yurutebilirsin. Yaşın daha 16 gelişim çağındasın, geç kalmış sayılmazsın ki yaş ilerlese bile yuzmenin faydasını daima gorursunuz.

fitnes...nedeni "terleme ve toksinlerin de atılması" ...

yüzmede terleme olmadığından (insan suda terleyemediğinden ,sadece kafa bölgesinden terleyebilirsizni) bu vasıta kullanılmamış olunur...

sporun temel gayelerinden birisi de vücut reahbilitasyonudur...))

kesınlıkle yuzme dıyorum bı kere body boy uzamasını durdurur veya azaltır ama yuzme tam tersıne uzatır boyun 180 oluncaya kadar bence yuz ek olarakda kendı agırlıgınla calıs derım bıde yag anlam veremdım yanı nasıl oluyor o ? evde normal yemek yemıomusun hıc? sabah yumurtayı nasıl yapıosun sonra ne bılım dısarda hıc mı yemıosun

kesınlıkle yuzme dıyorum bı kere body boy uzamasını durdurur veya azaltır ama yuzme tam tersıne uzatır boyun 180 oluncaya kadar bence yuz ek olarakda kendı agırlıgınla calıs derım bıde yag anlam veremdım yanı nasıl oluyor o ? evde normal yemek yemıomusun hıc? sabah yumurtayı nasıl yapıosun sonra ne bılım dısarda hıc mı yemıosun

Body boy uzamasını durdurur yada azaltır demek bu konuda bilgisi olmayan yeni üyeleri ve diğer arkadaşların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Eger omurlara baskı yapacak hareketlerden kacınırsanız aksine acan hareketler yaparsaniz uzamaniza bile yardım eder. Unutmamak gerekir ki bir çok farklı antreman metodu vardır :)

evet aslında benımkı fazla bı genelleme olmus bazı hareketler boy uzamasını yavaslatır yada durdurabılır ama bazılarıda destek olur mesela barfıks

Back
Yukarı