Fitness mi yüzmek mi?

İstediğin şeyin '' Vücut Yapmak'' olduğunu söylemişsin , vücut geliştirme sporu , yüzmeden çok çok daha fazla hızlı istediğin vücuda ulaşmanda yardımcı olucaktır.Ama hobi olarak veya yüzme olarak istekliysen yapmanı öneririm ama kas gelişimi '' Vücut Geliştirme'' sporunda olur diğerinde , yüzmeye yoğunlaşırsın oda bir spor olduğu için belli bir gelişim olur ama yani bicepslerini 25 ten 40 a çıkarmaz.Diğer bölgelerinide geliştirmede tamamen yardımcı olmaz.Vücudun şuan yağ oranı herhalde %15 ila %10 arasında biyerde olsa gerek belkide daha altta sadece tahmin ettim.Vücut geliştirmeye başlaman hem cadio hem ağırlık idmanlarını beraber götürmen yağ yakımına yararlı olucaktır.Böylece ağırlık idmanlarıylada kas gelişmii elde ediceksin kesinlikle vücut geliştirmeyi öneriyorum.

Merhaba,

Vücudun resimden görüldüğü kadarıyla çok yağlı değil.
Bunun için Vücut Geliştirme yapman senin için daha faydalı olacaktır.
Önümüz kış, bu dönemde iyi bir beslenme programı ile kas kütleni artırabilirsin.
Yüzmek faydalıdır; ancak istediğin hacimi, kütleyi sana vermez.

İyi günler,

merhaba
agırlık calısıp aynı zamanda yuzmeye gidersen cok daha iyi olur tabi. Yuzme en guzel cardio benim icin :)

Merhaba,

Ağırlık çalışmasıyla amaçlanan kilo alımı, kütle ve hacim artışı kardiyodan uzak durulması görüşündeyim.
Ancak rockybalboa7'nin de dediği gibi yüzmenin esnetme özelliğinden dolayı uzatmamak kaydıyla dinlenme günlerinde yüzülebilir.
Ama aşırıya kaçmamak önemlidir.

İyi günler,

boy uzaması genetik kafana fazla takma

ailendekilerin boyuna bağlı bir miktarda beslenme etkiliyor.

birde basketbol boy uzatmaz boyu uzun olan basketbolcu olur. 2 sene basketbola gittim bende ama bana faydası olmadı gibi geldi

a. mı b. mi diye düşünmemeliyiz

Merhaba arkadaşlar 90 kilodan 61 kg ya düştüm ve vucut yapmak istiyorum body'emi gidiyim yoksa yüzmeyemi karar veremiyorum amacım yag oranını en aşşagıya düşürmek vucudumun yağlı oldugunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? buda fotograf yaglımı vucudum sizce ? : http://m1309.hizliresim.com/1f/4/s8r09.jpg

a. mı b. mi diye düşünmemeliyiz

imkanın var sa yüzmeye git haftada 2 akşam yüz
2 akşam da ev ortamında yada belediye parklarında fitness hareketleri yapabilirsin ...

olmadı uygun fiyatlı fitnes setini evine al 50. 100 tl arası bulabilirsin

ikisinin çalıştıracağı kaslar ve çalıştırma şekil ve oranları farklı olacağı için başarıyı garantilersin ....

Back
Yukarı