Fitness konusunda çaresizim.

Arkadaşlar durumu izah etmeliyim acil yardıma ihtiyacım var mantıklı bir cevaba.
Haftalık paramdan başka param yok bu parayla fitness ın aprasını verebilirim veya boks un bide boks için öyle özel bir beslenme ve supplement gerekmiyor ve kilomu vermem lazım onu yapmam daha iy olur ama fitness yapsam zamanıma uygun olacak yani fitness istediğimiz zaman gidebiliriz ama boks için çok geç saatlerde antreman var yani uymuyo ve 9 16:00 okul saatlerim ders çalışması var felan filan yani demek istediğim
Fitness yapacksam ya beslenmeyi tam yapıcam aylığını veremicem veya beslenmeyi normal yaparım hafif öğün felan zaten amacım yağ oranımı düşürmek önceden 6 ay fitness yapmıştım.
Veya boks yapmak boks yaparsam özel bir yemek ve supplemente gerek kalmıcak sadece boks malzemeleri almak kalacak ama onlar var önceden almıştım.
Sizce en uygun ne yapmalıyım fitness için param yetersiz kalabilir ya beslenme ya aylık birine param yetmicek ama okuluma göre en uygun spor fitness
diğer çarem ise boks yapmak sizce hangisi ama istediğim fitnesstan yana zamanıma uygun olduğu için lütfen güzel cevaplar veya çözüm söyleyin teşekkürler.

bak fitnes önermem bende yaptım ama şimdi fitnesscilerden tepki alırım belki ama boks öneririm hem ücretiz beslenmenide yumurta tavuk ile yaparsın yulaf ezmesi süt yoğurt vsvs[DOUBLEPOST=1504466616][/DOUBLEPOST]hocanla görüş antreman aatlerini degiştirir[DOUBLEPOST=1504466802][/DOUBLEPOST]hemde suplementede gerek yok tek beslenme bir de sana önerim var antremanlarda iyi bir gösteriş yaparan karşına 2 yıllık bökör çıkarttıkları bile oluyor ben 2 aylıgım 2 yıllık böksör çıkarttılar köşeye sıkıştırdı benim suçumdu ama direk sol apakratından kegildim bir tek çeneye yumruk attım raund bnde :)

İşte benim gibi öğrenci birisine göre en rahatı fitness ve kiloluyum ya hani bu kiloyla boks felan yapmam zor olcak amacım fitnessta ağırlık + cardiyo bide l carnitin cla burner kombinasyonu almak bu şekilde bu sene böyle fitness yapacağım yani tavuk yemesemde olur yani amacım zayıflamak birazda sıkılaşmak zaten kollarım omuzlarım sırtım iyi durumla kaslarım var yani vereceğim 15 kilo var onu vereyim boksa döneceğim sen ne düşünüyosun iyi fikir mi ? arkadaşım var 4 kere dünya k.boks şampiyonun oglu çok yakınız zayıfla öyle gel dedi

dostum aylık elime 100 tl geçiyor bunuda spora veriyorum ayrıyeten 300 liram var onada supplement almayı düşünüyorum zayıflayıp boksa geçeceğim bu halimde boks yapmam biraz sıkar :) denedim çünkü boks malzemelerim de var.

dostum aylık elime 100 tl geçiyor bunuda spora veriyorum ayrıyeten 300 liram var onada supplement almayı düşünüyorum zayıflayıp boksa geçeceğim bu halimde boks yapmam biraz sıkar :) denedim çünkü boks malzemelerim de var.

Spor için 100 lira fazla, mahalle arası salonlar 70-80 lira oluyo genelde. Ayrıca l carnitin cla falan yazmışsın. Paranı bunlara harcaman çok mantıksız. Besin alışverişine harcaman gerekli. Yumurta, tavuk, süt, yulaf vs al onlara harcayacağın parayı

bak çok iyi azimin var ama kilolular neden yapamıyor mu sanki boksdada zayıflarsın beslenmen iyi oldugu sürece hiçbir sıkıntısı olmaz boksa git direk suplement suplement diye zıplama herşeyin organigi iyidir :)[DOUBLEPOST=1504473909][/DOUBLEPOST]
Spor için 100 lira fazla, mahalle arası salonlar 70-80 lira oluyo genelde. Ayrıca l carnitin cla falan yazmışsın. Paranı bunlara harcaman çok mantıksız. Besin alışverişine harcaman gerekli. Yumurta, tavuk, süt, yulaf vs al onlara harcayacağın parayı
aynen bro bak bende yazmıştım tam onuda boksa gel yumurta tavuk süt yulaf yogurt ayran vsvs beslen meyve felan boksdada antreman sıkı geçiyor elbet ki terliyosun efor sarfediyorsun eve geçincede veya bi 30 dk 1 saat koşu yap tamamdır salondada sadece cardiyo yapcaksın mekik koşu grek yoyk bence boks gel

Dostum beslenmem zaten iyi ailem o konuda yardımcı sadece bide suıpplement ihtiyacım var yağ yakıcı için etkili bişey beslenmeye harca demişsiniz o konuda sorun yok zaten ailem karşılıcak.
boks a gitmememin sebebi hem çok uzak hem zamanları uyuşmuyor maalesef yoksa hep istemişimdir seneye üviersiteye geçicem o zaman zamanları uyuşur.

Powerliftin yap haftada 3 gün (güçlen)
Box yapma aksam saatleri senin en verimli saatler ders calis seneye universite sinavin var aksamlari derse gömül.
Seneye universiteye gidince boxa gidersin hem güçlenmiş olursun pwerliftingde boksda patlayici güç çok önemli powerliftingde bu gücünü arttırırsın seneye boxda en azindan daha güçlü ve yağsız olursun...
Suplement gereksiz biseydir cla lkarnitin bunları sabirsiz degilsen kullanma hirs yaparak onlarin kat kat fazla etkisini alirsin parani "verme" ailen beslenmeni sagliyorsa saglam antreman yap evde pişen yemeği ye protein ihtiyacini evde karşilayamiyorsan sadece protein tozu al abilirsin takviye için bide bimden kahve al baska hic biseye ihyiyacin yok dostum zaman kaybetmeden antremanlara baslamaya ve ders calismaya ihtiyacın var... Bol şans

Yardım edilcek bi durumun yok. Zaten ailen senin beslenme ihtiyacını karşılıyormus, e salon paran da var. Ama sen hala param yok diyosun?? Git işte salona, yap antrenmanını eve git yemeğini ye. Carnitin falan boş şeyler bunlar. Yukarda tavuk yemesem de olur falan demişsin. Sen supplementi ne saniyon tam olarak?? Aldığın gibi vücut yapmaya falan başlamicaksın boş işler bunlar.

Öncelikle boks niye yapmıcam bi kere boks dersleri akşam var ve dediğim gibi zaten 4,30 5 gibi evde oluyorum ders nasıl çalışıcm ? gelirim 1 saat sporumu yaparım sonra dersime çalışırım o konuda fitness a karar verdik 2. si zaten protein tozum var ama az kaldı. ve buralarda powerlift salonu yok olsa zaten tam bana göre bir spor. Bide supplement niye kullanmak istiyorum kısa sürede hedefime ulaşmak için veya supplement almasam bile 250 lirayla ne kadar tavuk alabilirm ki ? bide şunu sorucaktım diyelim ki tavuk felan almadan beslendim yani normal bir diyet diyelim sabah haşlama akşam sebze öğlen biraz karbonhidrat böyle bir beslenme ile sıkı antreman ve sıkı kardiyoyla amacıma ulaşamazmıyım supplemtle ?

Çok ilginçsin. Supplement sandığın kadar işe yaramaz lafını bile anlayamıyosun. Günde 200 gr tavuk alsan aylık 90 tl eder. Bi de evde yediğin yemeklerle beslenmeni tamamlarsın. Sen hala daha anlamsız şeyler yazıyosun.

Dostum supplenet ne acıkla o zaman ben yardımcı diye biliyorum yanlış mı ben sadece zor yağ yakan bir vücudum var yani böyle yardımcı şeylerle zayıflamam zor olucak

Dostum supplenet ne acıkla o zaman ben yardımcı diye biliyorum yanlış mı ben sadece zor yağ yakan bir vücudum var yani böyle yardımcı şeylerle zayıflamam zor olucak

1) önce noktalama işaretleri kullanmayı öğren. Cümlelerin birbirine girmiş, okuması bile zor

2) forumda cevap yazarken ortaya yazma, "cevapla " butonuna tıkla ve öyle yaz. Ben de bu sayede bana cevap yazdığını anlayabileyim.

3) Supplement öyle çok faydası olan bi şey değil. Senin beslenmen iyiyse supplemente gerek yok. Evde yemeğini ye ve antrenmanına git.

4) Şu kadarcık cümleyi anlamak zor değil, SUPPLEMENTI BOŞVER

5) Bana dostum diye hitap etme. Muhtemelen senden büyüğüm zaten. Bana nick imle hitap et.

beslenme olayı yüzde 60 dır olayı hikaye zaten sercan ulusoy özel bir beslenme yapmıor ağırlıkta kaldırmıor iyi vücudu var sen evde iyi beslen sporunu yap bir tanede supplement al kalan paraylada yumurta yoğurt yulaf süt falan al 100 tl aidat çok yıllık 400 tl likler var onlara git öyle öyle para da biriktirirsin .

Back
Yukarı