fitness küpü hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aLLy53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aLLy53

Üye
öncelikle selamlar.

yaklaşık bir hafta önce bir spor mağazasını gezerken fitness küpü diye bir kutu gördüm çok zekice tasarlanmış. çok çeşitli spor hareketlerini yapabiliyorsunuz. araştırdım linkte vermiş olduğum markadan başka bir yerde bulamadım. benim fikirlerinizi almak isteğim nokta ise işe yararmı tanıtım videosunda hareketleri özellikleri gösteriyor ama işi bilenlerin yorum yapması çok önemli bu konuda. eğer yorumlar olumlu olursa evde spor salonu gibi birşey bu alet. yorumlarınız bekliyorum.

http://www.decathlon.com.tr/video/video-cube.html

akıllıca bir tasarım
vücudunu zinde tutmak adına en minimum seviyede fitness yapan kişiler için nispeten kullanışlı olabilir.
onun dısında ağırlık artırma ne derece olabiliyo vs gibi durumlar önemli tabi

bence çok güzel birşey kas kütlesi kazanmak için çok verimli olmayabilir ama en azından fit bir vücuda sahip olmak ve olan vücudu korumak için yeterli diye düşünüyorum.Nerden temin edebiliriz fiyatı ne kadar onuda öğrenmek lazım.

1 den 8 ye kadar zorluk derecesi var. forum istanbul decathlon da bulunuyor sadece galiba 300 tl fiyatı var... yani diyorsunuz bununla kas yapılmaz.

Son düzenleme:
cok yogun bir gunluk programım var dalıs ve kurek antrenmanlarım var haftanın 4 gunu ve spor salonuna vakit ayıramıyorum diye kara kara dusunuyordum 2,5 ay once bu domyos fitness cubu gordum nasıl mutlu oldum anlatamam :D ertesi gunun sabahı bostancıdan kalktım foruma gittim alıcam diye hemen aradım buldum bi deniyim dedim almadan once dunyam yıkıldı su kadarını soyliyim gelişim gösteremez bununla uzun vadeli olarak birisi benim kanaatimce cunku oyle cokta zorlıyan bi alet degil form tutmak isteyen aksam evde yarım saat ayırabilirim fazlası degil diyorsanız form tutmak icin isinize yarar dizayn olarak gercekten cok guzel ama kas gelisimi icin sınırlı bir alet

cok yogun bir gunluk programım var dalıs ve kurek antrenmanlarım var haftanın 4 gunu ve spor salonuna vakit ayıramıyorum diye kara kara dusunuyordum 2,5 ay once bu domyos fitness cubu gordum nasıl mutlu oldum anlatamam :D ertesi gunun sabahı bostancıdan kalktım foruma gittim alıcam diye hemen aradım buldum bi deniyim dedim almadan once dunyam yıkıldı su kadarını soyliyim gelişim gösteremez bununla uzun vadeli olarak birisi benim kanaatimce cunku oyle cokta zorlıyan bi alet degil form tutmak isteyen aksam evde yarım saat ayırabilirim fazlası degil diyorsanız form tutmak icin isinize yarar dizayn olarak gercekten cok guzel ama kas gelisimi icin sınırlı bir alet

yorum için teşekkürler bende senin yorumunla hayal kırıklığına uğradım... 8. kademedemi denedin aleti. malzeme kalitesi nasıl birazdaha detaylı yorum yapabilrmiisn. yani kas kütlesi yoksa bende almam tabi bu aleti.

Back
Yukarı