Fitness | Haftada kaç gün yapılmalı?

Merhabalar 15 yaşındayım, 16 olacağım. 72 - 75 kilo civarıyım, boyum da 1.62 cm civarı, biliyorum çok fazlalık var. 2 haftadır sağlıklı beslenmeye başladım, eğer sabah çok şeker içeren bir şey yersem gün içinde ona göre alacağım şeker miktarını düzenliyorum yağ ve karbonhidratlar da aynı şekilde. Kendim kalistenik olarak yani kendi vücut ağırlığımla şınav ve mekik gibi hareketlerin çeşitlerini ve kendilerini yapıyorum, ancak zayıflamamı kolaylaştırmak açısından Fitness'a başlayıp koşu bandı kardiyo ve bisiklet içeren güzel bir program yaptıracağım kendime. Yarın başlayacağım spora, ama kafama takılan bir sorum var; Fitness'ın üyelik çeşidi haftada 3 ve ya 5 gün üyelik aylık tabi ki, sizce haftada kaç gün gitmeliyim? Bu konuda kafam karışık, yardım ederseniz sevinirim. :)

Açıkçası bende yarın başlamayı düşünüyorum bendede 176 boy var kilo 85 benimde fazlam var . Hocamla konuştuğumda haftada 4-5 günün ideal olabileceğini söylemişti bana .

Merhabalar 15 yaşındayım, 16 olacağım. 72 - 75 kilo civarıyım, boyum da 1.62 cm civarı, biliyorum çok fazlalık var. 2 haftadır sağlıklı beslenmeye başladım, eğer sabah çok şeker içeren bir şey yersem gün içinde ona göre alacağım şeker miktarını düzenliyorum yağ ve karbonhidratlar da aynı şekilde. Kendim kalistenik olarak yani kendi vücut ağırlığımla şınav ve mekik gibi hareketlerin çeşitlerini ve kendilerini yapıyorum, ancak zayıflamamı kolaylaştırmak açısından Fitness'a başlayıp koşu bandı kardiyo ve bisiklet içeren güzel bir program yaptıracağım kendime. Yarın başlayacağım spora, ama kafama takılan bir sorum var; Fitness'ın üyelik çeşidi haftada 3 ve ya 5 gün üyelik aylık tabi ki, sizce haftada kaç gün gitmeliyim? Bu konuda kafam karışık, yardım ederseniz sevinirim. :)
İyi günler,diyet + kardio ile güzel bir şekilde zayıflarsın fakat diyet + kardio + ağırlık çalışmasıyla sadece yağdan veririsn ki bu en iyisi :) haftada en az 3 gün gitmen gerekli etki alabilmen için. 3 günlük kaydolursan illaki haftaiçinde bir işin vs bişiler çıkar gidemezsin çok boşluk kalmış olur 5 günlük kaydol bence :) diyet + kardio + ağırlık çalışması yaparsan 3 gün yeterli olmaz zaten,şimdiden başarılar ;)

İyi günler,diyet + kardio ile güzel bir şekilde zayıflarsın fakat diyet + kardio + ağırlık çalışmasıyla sadece yağdan veririsn ki bu en iyisi :) haftada en az 3 gün gitmen gerekli etki alabilmen için. 3 günlük kaydolursan illaki haftaiçinde bir işin vs bişiler çıkar gidemezsin çok boşluk kalmış olur 5 günlük kaydol bence :) diyet + kardio + ağırlık çalışması yaparsan 3 gün yeterli olmaz zaten,şimdiden başarılar ;)
Evde 1 aydır kalistenik olarak çalışıyorum, ve artık yediklerime dikkat ediyorum şekeri tamamen doğal yollar ile alıyorum, günde 2 - 2.5 lt su içiyorum, hareketli bir yaşam sürmeye çalışıyorum ve bunu yaşam tarzım haline getirdim. Ben de 3 gün de çok boşluk olacağını düşündüm, zaten tatildeyiz, o yüzden 5 gün olarak kaydolmaya karar verdim. Sizin yorumunuzla da tamamen kesinleştirdim şuan. :) Salonda da normal derece ağırlık çalışması yapacağım. Sporu artık hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum. :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

Açıkçası bende yarın başlamayı düşünüyorum bendede 176 boy var kilo 85 benimde fazlam var . Hocamla konuştuğumda haftada 4-5 günün ideal olabileceğini söylemişti bana .

Ben de 5 gün olarak karar verdim. :)

şekeri tamamen kes.
Evet 3 beyazdan uzak duruyorum. Yalnız akşamları küçük bir tabağa yarım salkım üzüm 1 tane şeftali 3 4 dilimde elma yiyorum yani doğal yollarla alıyorum, bu bir sorun teşkil eder mi?

bence 3 gün yeterli vucut biraz toparlandıktan sonra 4-5-6 kendi gide zaten bence 4 gün idealdir kolay gelsin
Evet vücut toparlandıktan sonra artıracağım.

3 gun agirlik,kilo problemi varsa 2 gunde kardio ekle.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ağırlık şuanlık yok abi, cardio çalışıyorum sadece, yağları yakmak için.

sadece kardio calisiyosan 7 gunde yapabilirsin
Sadece cardio çalışıyorum şuan, fakat yeni olduğum için önce bir ay 3 gün gideyim dedim, vücudum majesticin de dediği gibi toparlasın yavaş yavaş artıracağım.

afedersin ama yuh diyorum. okadar früktoz alınırmı yahu . meyveyi yağ yakma döneminde tamamen kes. şekerin hertürlüsünü.

afedersin ama yuh diyorum. okadar früktoz alınırmı yahu . meyveyi yağ yakma döneminde tamamen kes. şekerin hertürlüsünü.
Tamam hocam, büyük yanlıştan döndürdüğünüz için teşekkür ederim. İrade sıkıntım yok, o yüzden istediğim zaman istediğim şeyi kesebiliyorum.

seftali ve uzumde cok seker var. ama gunduz bir tane yesil elma ye. programina agirlikta ekle.faydasini gorursun.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı