Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun Aleyküm
Bu konudan çok var biliyorum ama biraz değişik bu
Bulunduğum şehirde 1 tane salon var ve aylık ücreti 80 tl.
Ben onun yerine bisiklet+çalışma istasyonu alıcam aynı verimliliği alır mıyım ?
Ayriyeten çalışma istasyonu nun faydası olup olmadığını da öğrenmek istiyorum..
Çalışma istasyonu dediğin aletin fotoğrafını paylaşabilir misin yada tanımını yapar mısın?Tam olarak nasıl bir istasyon görmek lazım.+Evinin bir odasını işgal edecek ve her hareketi hakkıyla yapmanı engelleyeceğindrn ilerleyen seviyelerde zaten bi salona ihtiyaç duyacaksın fikrimce.Önermem ama tercihtir tabi ki.Vardır bi sonrası için planınız.İyi forumlar.
Şimdi bizim ev 3+1.Ben bir odayı buna feda edemem ama dersen bizim evde sorun olmaz bu bence iyi yani salona yazılsan bile diyelim sırt günü gidemeyeceksin salona,evde çalıştırırsın kaslarını o hafta öyle geçiştirirsin.Sonuçta biz yarışma sporcusu değiliz.+Sağdaki alete gelecek olursak;Göğüs çalışması yaparsın,buttlefly.Sırt çalışırsın.Kanat çalışırsın.O üstteki demir/sopa aşşağı iniyorsa ki iner kanımca o sayede de biceps ve triceps çalışabilirsin nispeten.Fakat bi bench press nasıl yapılacak?Yada Omuz için gerekli hareketler?Ben göremedim herhangi bir hareket özellikle omuz için bu alette.Onun için de dambıll tavsiye ederim çıkar-tak özellikli.İnternetten satış yapan sitelerden fazla para vermeden alabilirsin kampanyalı ürünleri.
Ben de bir ara dusunmustum bunlardan almayi malum sinav donemi salona gidemiyorum o yuzden neyse sonra inceledim ancak agirlik plakalarinin yetersiz gelecegini farkettim ekstra agirlik da eklenemiyo o yuzden almadim ama yeni baslayan biri icin yeterli agirlik var uzerinde biraz gelistikten sonra yetersiz kalicaktir ama
bir sehpa dumbell ve alabilirsende bir bar alsan spor salonuna gerek bile kalmaz bence ama guzel bir program beslenme dinlenme duzeni şartiyla bide bu zaman sonra agirliklar hafif gelebilir o biraz sorun olabilir yeni plakalar almak zorunda kalabilirsin
Bence bisekleti boşa alıyorsun yanlış anlama ama evde koşu bandı bisklet boşa para çık dışarı aynılarını gezerek temiz havada yap bence ikisine verceğin paraya dediklerimi al
Dumbell da alırım,sehba alacaktımda tam oarak nasıl yapıldığını bilmediğim için riske girmedim.Aletler hazır daha kolay
Şimdilik formda kalmak için aldım fazla bi vücud istemiyorum bunlar yeterlidir sanırım.Body forumuna açtım konuyu ama öyle abartılı vücud istemiyorum biraz biceps,omuz ve göğüs yeterli.Biraz görünür olacak şekilde bunlarla yapılır oda sanırım.
Ev daha rahat tembelim birde kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum inşaÂllah ilerde dışarıda çıkıcam
Bence bisekleti boşa alıyorsun yanlış anlama ama evde koşu bandı bisklet boşa para çık dışarı aynılarını gezerek temiz havada yap bence ikisine verceğin paraya dediklerimi al