Firat´in resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli333 dedi:
Güneş balçıkla sıvanmaz. Pozunuz yanlışsa sportmen ce kabul ediniz.
Yada yaptığınız bir hata varsa bunuda insanca kabul ediniz.
Aksi takdirde herkes benim gibi tepki vermez , ve seni adam yerine koymayarak şu anda yazdığım satırları bile yazma zahmetine katlanıp,
sana cevap vererek, insan yerine koyarak seni önemsemez.

Bilmem anlatabililyormuyum?

Fırat kusura bakma. Tornavida bu konuda haklı. Coleman a verdiğin cevab kırıcıydı.
HAKLISIN NEDİYEYİM....!

gebzeli dedi:
Deli333 dedi:
Güneş balçıkla sıvanmaz. Pozunuz yanlışsa sportmen ce kabul ediniz.
Yada yaptığınız bir hata varsa bunuda insanca kabul ediniz.
Aksi takdirde herkes benim gibi tepki vermez , ve seni adam yerine koymayarak şu anda yazdığım satırları bile yazma zahmetine katlanıp,
sana cevap vererek, insan yerine koyarak seni önemsemez.

Bilmem anlatabililyormuyum?

Fırat kusura bakma. Tornavida bu konuda haklı. Coleman a verdiğin cevab kırıcıydı.
kırıcı olabılır.katılıyorum ama tornavıda yınede bıraz sallamıs dıyorum.34 yasına gelmıs ama iş gercekten ıddıaya bınınce laf salatasına donusturdu.adam kucumseyerek cumleye baslanmaz.başlanırsada bır cevap oturtan bulunur herzaman.benımmbır lafımvar.7 yasındakı bırınden ogreneceklerım olabılır ama 70 yasındakı bırınede ogreteceklerım olabılır.onun ıcın yaş konusu yanlıs bır secım olmus.ınternette uzman olmasamda bu sporda benımle atısabılecegını sanmam.bence en ıyı bıldıgın işi yap.bu arada ben guardbody.arkadasımı yenı kayıt yaptım.sıteyı gosterırken kucuk bır açılıs yaptım onun adına.
GEBZELİ MERHABA TAMAM BEN HATALIYIM KARDEŞ HAKLISINIZ BAZEN OLUYOR ARADA SISADA DİYET YAPIYORUZ YA NE DEDİĞİMİZİ BİLMİYORUZ.GEBZEDE KİMİN SALONUNDASIN ALİ TOKAÇ HOCAMIZIN SALONUNDAN MI?

Gereksiz cevaplar silindi, ve bu konudu kilitlendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı