Kod:
ustune sıcratırken dıkkat etde paçanı oraya buraya surme,bulastırırsın.senın gıbı cok kısının elıne comagı verdım,boyle bılmıslık yapıp avukat havalarına gırme
Sayın quardbody bey.
Ben çamuru hayatım boyunca hep paçama sürmüşümdür zaten.
O yüzden size nacizane bir tavsiyede bulunacağım , lütfen yazıştığınız insanın kim oldugunu yada neler yapabilecek düzeyde olduğunu bilmeden, çomak vermekten bahsetmeyin. Zira elin oğlu acımaz, deneyimlerimle ve yaşadığım süre içinde edindiğim anılar ile sabittir.
O çomağı bizzat sizin arka cebinize aynen iade edebilirler...
Gelelim parasız avukatlığını üstlendiğiniz Sayın Ergenekon beye.
Sizin müvekkiliniz zaten davayı , baştan kaybetmiş bulunmaktadır. Nedeni de, bir insanın ona gayet masum bir şekilde söylemiş olduğu yanlışını , hakaret kabul ederek , kapasiteden bahsedip, saygısız bir tavırla arkadaşa senden mi öğrenecegiz bu sporu sıkıyorsa göster lan resimini diyerek. Ve sadece 4 senelik deneyimine ve çöp bacaklarına rağmen.
Artık konuyu uzatmak niyetinde değilim. Dünden beri bu siteden çok sıkıldım ve burada bilgi paylaşılmayacagını üzülerek de olsa anladım.
Gerçi çok yabancı karşılamadım bu tavırı , zira sayın Ergenekon'a
baktığım zaman ağzından dökülecek kelimeleri tahmin yeteneğine sahibim. Ayrıca sanıyorum mesajı silinmiş demek ki hakkımda hiç de iyi olmayan ayıp sözler sarf etmiş. Böyle bir insanın sporcu olduguna inanmak bile istemiyorum. Zaten de değil!!!
Fakat genede, insanların hiç bir zaman görünüşünden yola çıkmayı sevmem. Fakat ne yazık ki hiç bir zaman da yanılmıyorum düşüncelerimde. Sadece ve sadece bir kez yanıldım sayın quard, o da
üzülerek söylüyorum ki Ibrahim Erkal'a benzeyen bir vatandaşın, bir
MS-DOS clonunu ASM ile baştan yazarak işte bunu ben yazdım diye site açması olayıydı. Evet arkadaş cidden yazmış programı. Ve kendisi benden çok usta bir programcıydı.
Ayrıca GNU/Linux ortamında bir program daha geliştirdi. C dili kullanarak.
Herneyse burası bir body building grubu ve burada gereksiz laf salatasına fazla gerek görmüyorum. 34 yaşındayım ve büyük bir olasılıkla senden de deneyimliyim. Hem yaşam süresi olarak , hemde body-building sporunu senden çok daha uzun süreler icra etmiş olarak.
İnternet üzerinde tartışmak beni strese sokuyor aslında.
Ve sterese girmek istemiyorum. O yüzden bir daha yazmama kararı aldım.
Benden size tavsiye, kendinize sporcu diyorsanız ve müsabakaya hazırlanmaktan bahsediyorsanız, daha saygılı ve gerçek sporcular gibi olunuz.
Güneş balçıkla sıvanmaz. Pozunuz yanlışsa sportmen ce kabul ediniz.
Yada yaptığınız bir hata varsa bunuda insanca kabul ediniz.
Aksi takdirde herkes benim gibi tepki vermez , ve seni adam yerine koymayarak şu anda yazdığım satırları bile yazma zahmetine katlanıp,
sana cevap vererek, insan yerine koyarak seni önemsemez.
Bilmem anlatabililyormuyum?