Fikir almak istyorum

Merhaba arkadaşlar 3 aylık gelişim tavsiyelerinizi bekliyorm çok abartı bi vücut istemiyorum nerelere ağırlık vermem gerek bu konuda tavsiyeniz nelerdir

Eklentiler

• IMG_0531.JPG
    IMG_0531.JPG
    37,3 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG_0532.JPG
    IMG_0532.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 513
  • IMG_0535.JPG
    IMG_0535.JPG
    33,4 KB · Görüntüleme: 496
Neye agırlık vermeliyim saçma olmuş.vücüttaki tüm kasları çalıştırman lazım orantılı vücüd istiyorsan.bu spora başladığın zaman bırakmman gerekşr çünkü bıraktığın zaman kazandığın kas kütlesi kısa sürede düşer.ortalama fit vücüd istiyorsan en az 1 yıl güzel beslenme düzenli idman ile başarırsın.tabi zaman meselesi genetikten genetiğe değişir.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

SİZCE BİRAZ DAHA HACİM GEREKİRMİ YOKSA BU FORMDA YAĞ YAKIP KASLARI BELİRGENŞTİRMEK ESTETİK Bİ FİZİK ORTAYA ÇIKARMI ÇÜNKÜ ŞU ARA BİRAZ KARDİYOYA YÖNELDİM BOYUM 1.70 KİLOM 65 BU ARADA ASLINDA HEDEFLEDİĞİM VÜCUT FORMU ÖRNEK GÖSTERMEK GEREKİRSE RESİMDEKİ VÜCUT FORMU

Eklentiler

• fitness.jpg
    fitness.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 467
Sahsen boyle vucud yapmak azim sabir gerektirir.2 yil en asagi duzenli beslenme+siki idman yapmak lazim.senin yapman gereken bulka girip kas kutleni arttirman lazim bunuda 1 yil 1 bucuk yil surebilir sonra define olman lazim.2 yilin sonunda boyle vucud yapabilirsin.ama cok sabir ve azim lazim dostum.3 aylik calismayla olmaz moral bozmak gibi olmasin.hedefine bakinca 2 yil duzenli idman ve beslenme yapman lazim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmasına yaparsın imkansız değil de, abartılı vücud istemiyorum dememen gerekir, çünkü abartıdan kasıt sıkı idman sıkı beslenme ve düzenli uykuyu akıllara getirir akabinde ise minumum 1.5-2 yıllık süreç ister, zaten senin istediğin vücuda bakılınca bunların hepsini yapman gerekiyor açıkcası. Yoksa abartısız daha çok diri ve fit anlamına gelir bu da 6 ayda çok rahat olur

Back
Yukarı