Fibo fuarindan resimler ve suplement fiyatlari

Ronnie Coleman ve Yates ile resim çektirmekle çok iyi etmişsin. Bende bir yerde sanırım Wikipedi'de okumuştum. Coleman 2010 Mr.Olympia'ya hazırlanıyormuş.

Son düzenleme:
Ronnie Coleman ve Yates ile resim çektirmekle çok iyi etmişsin. Bende bir yerde sanırım Wikipedi'de okumuştum. Coleman 2010 Mr.Olympia'ya hazırlanıyormuş.

colemanin hic birseye hazirlandigini zannetmiyorum kaslari firindan cikmis sütlac gibi sallaniyordu malesef benim görüsüm bu digerleri ise beton gibi
yani SIKI bir antrenman yaptigini sanmiyorum

seneye imzali resim isteyenlere yardimci olmak isterim maksat paylasmak

Arnold amcamizdan bir imzali resim alamadim kismet deilmis bundan sonrada olmaz heralde :(

Kampanyasız fiyatları dahi Türkiye piyasanın çok altında...

ABD'e giden bir tanıdık vardı da bu hafta rica ettim. İki kutu Animal Pak ile dönecek bakalım... 44'lük Animal Pak'in ABD'de fiyatı 25 $ iken, buradaysa en ucuz yerde 110 TL...

Bu arada Kıbrıs'da supplement fiyatları hakkında bir bilgisi olan var mı? Yakın bir zaman içinde kısa bir süreliğine gitmeyi planlıyorum da...

leblebi fiyatına supplement.Burdakileri görüp çıldırmamak elde değil :@

kardesim avrupada onlarca suplement firmasi oldugundan bence rekabet fiyatlara yansiyor.
annemin dizleri agriyordu Glucosamine tabletleri aldim 60 tablet 8,99
türkiydeki fiyati 75 lira farki duyunca acayip sasirdim sorma yavv

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:03 ----------

Glucosamine resimli fiyati 8.99 euro türkiye fiyati 75 lira icler acisi

bir kac resim

Eklentiler

• Bild048.jpg
    Bild048.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 391
  • Bild052.jpg
    Bild052.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 413
Back
Yukarı