Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ronnie Coleman ve Yates ile resim çektirmekle çok iyi etmişsin. Bende bir yerde sanırım Wikipedi'de okumuştum. Coleman 2010 Mr.Olympia'ya hazırlanıyormuş.
Ronnie Coleman ve Yates ile resim çektirmekle çok iyi etmişsin. Bende bir yerde sanırım Wikipedi'de okumuştum. Coleman 2010 Mr.Olympia'ya hazırlanıyormuş.
colemanin hic birseye hazirlandigini zannetmiyorum kaslari firindan cikmis sütlac gibi sallaniyordu malesef benim görüsüm bu digerleri ise beton gibi
yani SIKI bir antrenman yaptigini sanmiyorum
Kampanyasız fiyatları dahi Türkiye piyasanın çok altında...
ABD'e giden bir tanıdık vardı da bu hafta rica ettim. İki kutu Animal Pak ile dönecek bakalım... 44'lük Animal Pak'in ABD'de fiyatı 25 $ iken, buradaysa en ucuz yerde 110 TL...
Bu arada Kıbrıs'da supplement fiyatları hakkında bir bilgisi olan var mı? Yakın bir zaman içinde kısa bir süreliğine gitmeyi planlıyorum da...