Fazla mı karb alıyorum?

İyi forumlar herkese. Beslenme programım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum iyi mi kötü vs vs.Sabah 50 gr tam buğday ekmeği 4 yumurta beyazı 2 sarısı öğlen 2 gibi 100 gr bulgur 100 gr tavuk göğsü 50 gram tam buğdaylı ekmek 50 gram çiğ fındık öğleden sonraki öğünüm öğlenki ile aynı spordan sonra protein tozu 100 gr bulgur tavuk göğsü ve 20 gr zeytinyağı yağı beslenmem bu şekilde .Sizce yağı arrttırmam gerekli mi ya da karb alımımı azaltıp/arttırmalı mıyım?

bu bilgiler yetersiz mevcut kilonu spor geçmişini ve hatta antrenman programınıda belirtmelisin
işin gün içinde spor haricinde harcadığın enerji vs

mesela 50 kiloysan bence aldığın karb az bile yok 115 kiloysan ve kilo vermeye çalışıosan fazla gibi

daha geniş anlatırsan belki hocalardan sana yardım edecek bulunur

Mantıklı bi cevap :D Şimdi kısaca özet geçmek gerekirse spora başladığımda göbeğim yok gibiydi ama yağlıydım sonra spora başlayınca dediler kilo al bende bilinçsizce yüklendim ve yağ oranım biraz daha arttı ama kasta kazandım tabi sonra yağ oranım yüzünden iyi hissetmediğim için diyet yaptım 70 kg oldum sonra clean bulka başladım 24 eylül de 70.2 iken şuan 72.9 falan oldum haftada 5-6 gün spor yapıyorum yağ oranım çok artsın istemiyorum açıkcası umarım iyi özetleyebilmişimdir 24 eylülden bugüne 2.7 kilo sizce çok mu yaklaşık 3200-3300 kcal arası alıyorum 3000 kcal alırken 8 günde 100 kcal aldığım için bu değerlere çıkmışımdır yağ oranım çok artsın istemiyorum :D

clean bulk bir şehir efsanesidir inanma :D
protein sentezi doğası gereği kas hacmi artması için gerekli kaloriyle yağ almamak imkansızdır
yani tabi ki yağlanıcan göbeğin olcak tabi kaslarında hafiften inşa olmaya başlıcak
benim sahsi kanaatim yağı azaltmana gerek yok
pilavları bence bir öğüne indir 100 gr tavuk hindi et vs lere 50şer gram daha ekle
sabah yumurtası 4 az gibi geldi ama yiyemiosan gece yatmadan da bir iki yumurta gömebilirsin birçok aktif müsabık vücut geliştirmeci bu şekilde kullanıyor yumurtayı
hadi kolay gelsin

Yani haklısın :D Bende biliyorum aslında kas kazanırken yağlanacağımı ama çok yağlanmak istemiyorum ya önceden yağlı olduğum için korkuyorum kolumdaki omzumdaki damarlar falan var şuan e biraz da karın kası onları kaybetmek istemiyorum açıkcası bu arada yanlış yazmışım günde 700 gr tavuk göğsü tüketiyorum ve sana bişey daha sormak istiyorum yani böyle kolları 40 cm olup karın kasların belli olucak şekilde olmak için bi 3-5 arası vermemiz gerekiyo sanırım çünkü şimdi kilo aldım mayısa kadar diyelim sonra bi definasyona giricem e yağlar azalıcak ama ufalıcaz falan sonra yine aynı döngü devam edicek üzüyo açıkcası :D

clean bulk bir şehir efsanesidir inanma :D
protein sentezi doğası gereği kas hacmi artması için gerekli kaloriyle yağ almamak imkansızdır
yani tabi ki yağlanıcan göbeğin olcak tabi kaslarında hafiften inşa olmaya başlıcak
benim sahsi kanaatim yağı azaltmana gerek yok
pilavları bence bir öğüne indir 100 gr tavuk hindi et vs lere 50şer gram daha ekle
sabah yumurtası 4 az gibi geldi ama yiyemiosan gece yatmadan da bir iki yumurta gömebilirsin birçok aktif müsabık vücut geliştirmeci bu şekilde kullanıyor yumurtayı
hadi kolay gelsin
banada clean bulk efsane gibi geliyor. yada bizim genetikte mi sıkıntı var . clean bulk yapınca bile dirt bulk yapar gibi inanılmaz yağlanıyorum :D

Back
Yukarı