Fazla kilom yok fakat göbeğim var

Merhaba, boyum 175 cm , kilom 70. Fazla kilom olmamasına rağmen karnım öne doğru çıkıntılı duruyor. Şişman olsam göbeğim var der geçerim . Fakat zayıf ve göbekli olunca görüntü çok tuhaf oluyor. Ben egzersizlerimi düzenli olarak yapıyorum. Kol , göğüs ,sırt kaslarım istediğim düzeye geldi. Antrenman programında squat , deadlift gibi merkez bölgeyi kuvvetlendiren hareketler mevcut . Karnımı düzleştirmek istiyorum hangi hareketlere , egzersizlere ağırlık vermeliyim? yardımcı olursanız sevinirim..

Tahminim şu ki karın kasların gevşek buda göbeğinin ileride durmasını sağlıyor. Sıkılaştırma hareketleri yapmalısın

Yağ yakarken , karın kası çalışmalarının kesmemen gerekli packleri görmekse hedefin , zayıf olmana rahmen hala kas kütleni göstericek bir yağ oranın yok büyük ihtimal ve karın antremanlarını haftada 3 gün yapıp zorlama şekillerini değiştir ki kaslar farklı uyarılsın.

foto görmemiz gerekli.

Arkadaşlar benim bel çukuru normalden fazla ,sanırım karnım bu nedenle önde duruyor. Bu durumla ilgili egzersiz önerebilir misiniz?

işte tam olarak bu yüzden sormuştum fotoyu.forumda lordoz şeklinde aratın alexemre11.

Arkadaşlar benim bel çukuru normalden fazla ,sanırım karnım bu nedenle önde duruyor. Bu durumla ilgili egzersiz önerebilir misiniz?
Pelvic tilt söz konusu. Hipflexor ve bel kaslarını esnetmelisin ayni zamanda kalca ve karin kaslarini guclendirmelisin. Squat ve deadlifte devam et ve lunge yap yapmiyosan. Leg knee raise hareketi ve tummy vacuum tavsiye ederim.

I believe in Fitness

Pelvic tilt söz konusu. Hipflexor ve bel kaslarını esnetmelisin ayni zamanda kalca ve karin kaslarini guclendirmelisin. Squat ve deadlifte devam et ve lunge yap yapmiyosan. Leg knee raise hareketi ve tummy vacuum tavsiye ederim.

I believe in Fitness
Öncelikle bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim . Bu egzersizleri düzenli olarak uyguladığım takdirde ne kadar sürede sonuç alırım?

Back
Yukarı