Selamün Aleyküm öncelikle hepinize arkadaşlar.182 Boyum 86 kilom var.Geçen yaz yaklaşık 3 ay felan kas egzersizlerini hiç yapmadan bi cardio programı ile 9-10 kilo vermiştim,programı da bana spor salonundaki görevli hazırlamıştı açıkcası..Okullarla birlikte yaklaşık 5-6 kiloyu tekrar aldım.Ve geçen haftada spora başlama kararı aldım farklı bir spor salonu ile.Ama bu sefer farklı olarak için işine biraz daha ağırlık çalışması girdi ve şaşırdım.6-7 alette (aletler sırt karın kanat omuz kol için bacakla alakalı yok) 3x12 seti halinde çalışıyorum ve 25 dakika koşu başlangıçta ve çıkarken olmak üzere 10 dakika da eliptik bisiklet.Açıkcası kilo vermek benim asıl amacım ve bu bana yeterli gelmedi sizlere danışmak istedim.Çünkü bildiğime göre kilo vermeden kas yapılmıyor.Yanlışım var mıdır,yaptığım program nasıl olmalıdır,beslenme konusunu biraz okudum ama genelde vc ile alakalıydı cardio yapan biri için de aynı şeyler geçerli mi,vücüt boy grafigim nasıl ve nasıl bir çalışma izlemem gerek cidden aklıma takıldı.Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler :