Fazla kalori açığı bırakıp , kasdan kaybetmemek mümkünmü yardım pls ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Efe4433
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben efe. yaş 16 , boy 188 civarı , 113 kg ve zayıflayıp hızlı sonuç elde etmek istiyorum hesapladım 4800 kalori alma ihtiyacım var günük ve ben bunu 1500 2000 e çekersem kas kütlesinden kaybetmemek mümkünmü bu kadar fazla kilom olduğu için mümkün değilse kaybedeceksem nasıl azaltabilirim bunu ve hangi supplementler yardımcı olur bu konu hakkında bcaa felan yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden kolay gelsin.

Yanlış hesaplamışsın bence , günlük 4800 kalori ihtiyacın olamaz , tahminimce öğrencisin ve 2000 kalorilik bir diyet çıkar kendine , 2 hafta sonra tartıl kilo vermene hızına göre kalorini ayarlarsın .

Merhaba, 16 yasindasin bu yuzden gelisimin cok hizli, testosteronun cok fazla. Kilo vermek icin kalorini kismamalisin. Dogal olan herseyi duzenli bir sekilde yiyebilirsin. Onemli olan fiziksel aktiviten. Aktif olmaya calis, kos, yuz yeterli olacaktir.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

herkes önce boğazdan kısmanın peşine düşüyor . güzel kardeşim bogazından kısana kadar hayatına aktivite ekle. yak yani vucut bir un torbası değil koymassam da olur koysamda olur diyebilceğin birşey değil vucüt istediğini alır alamazsa yatak döşek yatırır ki tam ayları yani yemeğini biraz ayarla sağlıksız şeylerden uzak dur sadece aktivite ekle mesela ben haftada 4 gün bb yapıyorum haftada 1 gün oda hafta sonu yüzmeye gidiyorum.bazende keyfine dere tepe gezdiğimiiz oluyor çok eğlenceli aslında. bu tarz aktivitelerle hayatını canlandır. 4800 kalori olma şansı yok ben bulkdayım 3900 kalori ihtiyacım var.
2690.21 kalori
369.90 karbonhidrat
100.88 protein
89.66 yağ
ihtiyacın olan değerler bunlar haftada 1 kilo civarı verirsin.

Back
Yukarı