Farklı bir antreman sistemi. Deneyen var mı bu programı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar forumu dikkatle takip ediyorum ve antreman sistemlerini de dikkatlice okudum. Genel prensip olarak göğüs-biceps ve omuz-sırt-triceps tercih ediliyor. Benim sorum şu;

Pazartesi-perşembe Göğüs-Sırt
Salı-cuma: Omuz-Biceps-Triceps
Çarşamba: Bacak

Böyle bir programı uygulayan oldu mu? Uygulanmadıysa dahi fikirleriniz nelerdir?

Şimdiden cevaplayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

şu aralar yaklaşık 1 aydır uyguladığım program.

pzt: göğüs-sırt-abbs
salı: bacak
çarş: off
perş: göğüs-sırt-abbs
cuma: off
cts: omuz tri bi's.

etkili ve yüksek yoğunluklu bir programdır.Ancak hacim için önermem.Daha çok kası yormaya,kalori yakmaya yönelik definasyon programı olarak kullanıyorum.Bu programı off günlerde kardiyo+mide olacak şekilde modifiye ederseniz çok iyi şekillenme elde edersiniz.

şu aralar yaklaşık 1 aydır uyguladığım program.

pzt: göğüs-sırt-abbs
salı: bacak
çarş: off
perş: göğüs-sırt-abbs
cuma: off
cts: omuz tri bi's.

etkili ve yüksek yoğunluklu bir programdır.Ancak hacim için önermem.Daha çok kası yormaya,kalori yakmaya yönelik definasyon programı olarak kullanıyorum.Bu programı off günlerde kardiyo+mide olacak şekilde modifiye ederseniz çok iyi şekillenme elde edersiniz.

peki üstat pazartesi göğüs-biceps, salı sırt-arkakol, çarşamba omuz-bacak perşembe cuma cumartesi bu programın tekrarı hacim için önerilebilecek bir program mıdır?

peki üstat pazartesi göğüs-biceps, salı sırt-arkakol, çarşamba omuz-bacak perşembe cuma cumartesi bu programın tekrarı hacim için önerilebilecek bir program mıdır?

şimdi öncelikle pzt günü göğüs biceps girdikten sonra salı günü sırt arka kol girmeni önermem,onun yerine salı günü dinlen çarşamba günü gir sırt arka kol.
perş günü bacak girersin tek başına,cuma yada cumarteside omuz trapez girersin.

Bunun devamı örnekler elbette vardır fakat bu biraz zayıf bölgene ve ne istediğine göre de değişir.mesela eğer göğüsün zayıfsa göğüsü 2 ye bölebilirsin;örnek olarak.

pzt : üst göğüs+biceps
salı : bacak
çarş : ff
perş : göğüs+triceps
cuma : off
cts : omuz+trapez+abbs

bu bir örnek yani,istediğin şekilde kombine edilir.ama program hazırlanırken dikkat edilmesi gereken ilk hususlar; haftada kaç gün spor salonuna gidebileceğin,hangi günler gidebileceğin ve vücudunun en eksin bölümüdür.

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press
polaris

barcurl
çift dampcurl
damb scot
hammer curl

2 nci gün
pulldown
telderow düz çubuk
puldow dar öne
tek damrow

legext
legcurl
squat
deatlif
legpress

3 üncü gün
ön omuz press
ön omuz damp press
leteral ve nak yana açış süpre set
trapez

pushdown
telde fransız
tekli fransız
sehpa arası

arkadaşlar tam isimlerini bilmiyorum bana yazılan kağıt da anlayıp karıştırmamam için böyle yazıldı daha gelişmekteyim sizce programım nasıl
1.73 boy
74 kilo
kol 34 cm
gögüs 107 cm
omuz 122 cm
bel 94 cm

Back
Yukarı