Evet artık zamanı geldi arkadaşlar

Bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?

• Total voters
    2
YGS - LYS Yüzünden sağlıgımı özgüvenimi erteleyip spora başlamadım ders çalıştım emeğimin karşılıgını fazlasıyla aldım istediğim bölüme rahat rahat gircem inşallah.

Nisanda spora başlıyorum forumdan bişeyler kapmaya çalıştım ama bildiklerimin yeterli olduğunu düşünmüyorum.
ÖLÇÜLERİM ;
1.88 cm Boy
115 Kilo
yağ oranımı şuan bilmiyorum.

Yaklaşık 2 aydır cips , kola vs tarzı abur cuburları kestim. şekerimi dikkatli kullanmaya başladım günde 5 dilim kepek ekmeği yemeye başladım. Evde de mekik aleti ve 3 kg''luk dambıllarla çalıştım. 5 kilo verdim.

Şuan bana lazım olan güzel bir diyet ve cardio programı diyetin zorlugu önemli değil açlıga gayet dayanıklıyım ve iradem kuvvetlidir. ( Keşke bu kiloları alana kadar irademi kullansaydım ) :D

Evet arkadaşlar sorularım sırasıyla ;

1 - Yag yakımına yardımcı bir ürün kullanmalı mıyım?
2 - Haftada kaç gün / kaç saat antrenman yapmalıyım?
3 - Nasıl bir beslenme şekli izlemeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

Yağ yakımına yardımcı bir ürün istersen kullanabilirsin yada doğal destek alabilirsin . LİMON TARÇIN belirli seviyede baharatlar tüketebilirsin.
Haftada 3 - 4 gün yeterlidir . CARDİO + KUVVET çalışabilirsin.
Bu sorunun cevabı çok uzu ve kapsamlı kabaca yağlı tüketimine dikkat et geç saatte tüketim yapma .

dostum acayip zordu ygs senın ıyımı gectı yaw

Ygs iyi geçmiş sen bize biraz sınava nasıl çalıştın falan filan bahset bende sana birşeyler tavsiye edeyim biraz küstahça oldu ama olsun :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sorular zordu beyler kabul ama ben 15 ay çalıştım haftada 6 gün bu kadar çalışıp hedefimi tutturamamam ayıp olurdu :D

Ders çalışma yöntemleri hakkında kitap yazsam yok satar @bitmez27 elini görüyor ve artırıyorum kardeşim pm at dönerim :D

Back
Yukarı