Evet 8 ay bitiyor ve durum

8 ay bitmek üzere yazın cok iyi beslenemedim ama son zamanlarda büyük titizlikle beslenmeye devam.

Eklentiler

• PSX_20151204_205458.jpg
    PSX_20151204_205458.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 975
zaten natural olarak 1 yılda yapabılcegımız en ıyı şey bu kıloları yok ederı bıraz kol biraz güç biraz gogus falan bu kadar yanı :D

bacakları ve sırtı göremiyoruz ama alt sırtın geride kaldığı bariz anlaşılıyor, biraz daha alt sırta yönel, farklı açılardan poz verip çekinebilirsen çok daha iyi yorum yapabiliriz.

bacakları ve sırtı göremiyoruz ama alt sırtın geride kaldığı bariz anlaşılıyor, biraz daha alt sırta yönel, farklı açılardan poz verip çekinebilirsen çok daha iyi yorum yapabiliriz.
Alt sirt haklisin bacak gunü hic es gecmedim squat ağırlikli calisiyorum atarim musait oldugumda detayli fotograf

bide hocam tek bi dezavantajını gordum belin kalın yanı kemik olarak o yuzden o ustlerı cok doldurmayınca garip bi görünüm oluşur sanırım hanı bel kalın gövde ince :/

Biceps ve omuzlar iyi ancak verdiğin pozda bel bölgesinde itibaren kolları kaldırdıgın zaman vücut V şeklini alır sende bacakları büktügün için olmuş sanırım o bölgeden itibaren vücut V yi yakalamamış

Back
Yukarı