Eve Spor Salonu Kurulumu..

Merhaba arkadaşlar, evimin yukarıda teras kısmı var. Kapalı alan, üstü kapalı yani boş yer. Arkadaşlarla takılıyoruz normalde orda, daha geçen günler böyle bir fikir geldi aklıma.

1,5 yıl kick boks yaptım sonra body'e geçtim ve şuan body güzel ama kick boks'un tadı bir ayrı oluyor. Amcamla görüştüm bir adet ağırlık sehpası yapacak bana, üstünü deri kaplatıcam.

1 tane normal bar, 1 tane de z bar almayı düşünüyorum.
Sonra yavaş yavaşda plakaları toplayıp terasta çalışmaya başlıycam.

2 adet 2,5
2 adet 5
2 adet 10

şimdilik bu kadar alacağım sonradan yavaş yavaş toplarım. Birde barfiks demiri düşünüyorum.

Sizin önerileriniz, fikirleriniz nedir arkadaşlar?
Sizin fikirleriniz önemli benim için. Eğer body olayına terasta devam edersem kardiyo olarakta kick boks idmanı yapacağım.

iyiymiş devam et ne diyelim. barfiks demiri çok iyi olur senin için özellikle sırt bölgesine çatıya kum torbası asabilirsin alır veya kendin yaparsan bir de atlama ipi ısınma için iyi olur antrenmanlardan önce

iyiymiş devam et ne diyelim. barfiks demiri çok iyi olur senin için özellikle sırt bölgesine çatıya kum torbası asabilirsin alır veya kendin yaparsan bir de atlama ipi ısınma için iyi olur antrenmanlardan önce

Teşekkürler hocam, kum torbasına şimdilik gerek duymuyorum. Çünkü yukarıyı hallettiğim vakit direk boks'a dönüş yapacağım. Salonda tüm boks ihtiyaçlarımı karşılıyorum zaten. :)

bende kendi odamı spor salonuna çevirdim :D 4 tane dumbel 1 tane damacana 1 tanede bar falan güzel oldu :D :D

Barfiks demiri kesinlikle gerekli dediğin gibi z bar ve düz barda alırsan rahatlıkla ağırlık antremanı yapabilirsin.Bence güzel boş bir yerin olması , bende odam ile balkonu salona çeviriyorum :D

Bende terası spor salonu yaptım. Ağılık seti ve bench sehpası aldım sabahları

okula gitmeden saat 6 da kalkıp çalışıyorum. Spor salonunun yerini tutmuyo

ama idare ediyo.

** 35 cm genişlikte bir tahta ..
**bi bar, 2 dambıl bar..
**plakalar
**2 tane tabure
**bi barfiks
**bi makara "barfikse takılabilecek düzenekte" , lat, triseps için

yeterli...)

evde yerin yoksa veya ekonomik durumun bench pressi yerdede yapabilirsin sadece sırtına bir yastık tarzı bir yükseklik koyarak scobby nin videolarında var evde çalışmalar o yüzden bir ağırlık seti ve barfiks demiri işini görecektir hatta benim tavsiyem bench press yerine şınav barlarıyla şınav çekmektir çok etkili ve sadece 10 tl evde bar kullanılmıyor zaten çalışabileceğin kilolarda çalışınca boğazına düşecek barı yada kolların yorulduğu için bırakıcaksın daha kasların tamamen kasılmadan

Back
Yukarı