eve bar,plaka seti be ayarlanabilir dambıl istiyorum

fbirfn

Üye
merhaba arkadaşlar 1. ayım bitti spor salonuna gittim ancak verdiğim paraya değecek özel aletler yoktu ve maddi sıkıntılarım var. bende eve birşeyler almak istiyorum kas kütlesi kazanmak için acaba bar,plakalar ve ayarlanabilir dambıl ve belki bench sehpası almayı düşünüyorum bunlarla evde güzel sonuçlar alabilirmiyim? yada neler eksik yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben şöyle yapmaya karar verdim

kapı barfiksi
z bar
düz bar
60. kg civarı barlara takmak için plaka
dökme dambıl 2 tane 20*2
ayarlanabilir ağırlık sehpadı(incline,mekik vb için)

uygunmudur acaba

dambıllar sabit 20 şer kilo olmasın, bazı hareketleri 5 , bazılarını 10, bazılarını 20 kilo ile çalışacaksın çünkü.

ben 4 aydır yapıyorum bu sporu kendim internetten getirttim (hepsi....da.com) sitesi. en ucuzu orada oldukça da kaliteli.
1-Leg aparatlı bench sephası olmazsa olmaz leg aparatı hareketleri çok çeşitlendirip monotonluğa iyi geliyor değişik hareketler üretebiliyosun. maddi durumun iyi ise inçline ve decline bench girebileceğin sephalardan al ama biraz pahalı. ben tercih etmedim sanki bench girince kırılacak hissi veriyo netten gördüğüm resimleri.
2-168cm barbel aldım.boyun ne kadarsa uzunluğu o kadar al daha kısa olmasın benchte geniştutuş girip göğüslere basınca sorun olmuyor kolları açabiliyosun.
3-2*15, 2*10, 8*5, 4*2.5, 4*1 ve 4*0.5kg plaka aldım. bu plakalarla hem barbelde hem dambıllarda kendi düşünceme göre mükemmel opsiyonlar sunuyorum tatmin oluyorum.
4-2 adette kısa bar.
bunların maliyeti 600tl olabilir hatta geçebilir ama 4 aydır evde müziği açıp haftada 3 antremanımı yapıyorum yalnız çalışmak biraz sıkıcı motivasyon eksik oluyor ama olsun.

Back
Yukarı