jandersunstar
Üye
çok güzel tebrik ederim
ev baya geniş galiba

Teşekkür ederim. Daha önce 2007 yılında 1 ay, 2008 yılında 1 ay ve son olarak 2013 yılında 1 ay olmak üzere toplamda 3 ay salonda çalıştım. 2005 yılından beri falan elimde dumbble lar bu sporla uğraşıyorum. Zaman zaman ara verdim sonra tekrar başladım ara verdim tekrar başladım... böyle sürdü gittiOnur kardeşim gerçekten cok iyi bir form'a sahip olmuşsun azmini kutlarim . Sormak istediğim bir kac sey var daha once hic salonda calistin mi ? . Ne kadardir evde calisiyorsun ? . Boy kilo bi de olculerini yazarsan sevinirim . Başarılar. .![]()
çok güzel tebrik ederimev baya geniş galiba
Hepsiburada.com dan veya spor reyonumdan bakabilirsin fiyatlara. Ben hepsini aynı anda almadığım için birşey söylemem zor şuanda. Yılların birikimi bendeki ekipmanlarKardeşim bende eve ufak tefek kurmak istiyorum . O barfiks demiri dumbeller sehpa bar felan hepsi ne kadar tutuyor bilgilendirirsen çok sevinirim.
Hepsiburada.com dan veya spor reyonumdan bakabilirsin fiyatlara. Ben hepsini aynı anda almadığım için birşey söylemem zor şuanda. Yılların birikimi bendeki ekipmanlar![]()
Omuz yana acis, omuz öne acis ve trapez hareketini duzeltmelisin kardesim
Agirligi dirsekten kaldiriyorsunuz. Dirseginizi kirmassaniz duz tutarsanz omuzdan kalsirirsiniz daha iyi olur. Sizin yaptgnz sekilde 10 kg agirligin 5 kgsi kasa hitap ediyor. Az kilo ile calisip hareketi en dogru sekilde cikariniz. Iyi calismalaromuz yana açıştaki hatamın farkındayım. Öne açışla ilgiliz pek çok video izledim fark edebildiğim tek şey dirseklerimin biraz dışa doğru çıkık olduğu, yani demek istediğim kolum dümdüz değil. hatam bu mu acaba?
teşekkür ederim. mutlaka düzelteceğimAgirligi dirsekten kaldiriyorsunuz. Dirseginizi kirmassaniz duz tutarsanz omuzdan kalsirirsiniz daha iyi olur. Sizin yaptgnz sekilde 10 kg agirligin 5 kgsi kasa hitap ediyor. Az kilo ile calisip hareketi en dogru sekilde cikariniz. Iyi calismalar
harikasın aynı şekilde bende evde bu hareketlerı yaparak calısıyorum genel olarak salona gerek kalmıyor forma gıren her türlü giriyor bahanelere yer yok ama hareketleri biraz baştan savma yapıyorsun gibi geldi biraz daha nizamı yaparsan sonuclar daha iyi olur negatif tekrarları 3 sn cıvarı beklet farkı anlayacaksın
Omuz press ( hareket daha yavaş) Yana açışta (bicepslerini gögüsün kenarlarına dayama açık olsun) lateral içinde aynı şey geçerli ( banane hareketini ( shrug) omuzlarını bana ne yapar gibi kaldırman lazım... diğerleri iyi gerilme temponu düşür daha yavaş yap hareketleri ,tebrikler...
Adam evde yapıyo bulabildiği kısıtlı aletlerle.. Hocam bence gayet başarılısın. Evde vücüt geliştiren birine göre fazla bile kütlen var. Kaç yıldı yada kaç aydır yapıyosun bilemem. Genel olarak sporcuların hepsi full range of motion un çok daha yararlı olduğunu söylerler. Ben sadece hatırlatmak istedim. Kolay gelsin.