1.gün (göğüs-biceps)
dumbell bench press
dumbell fly
dumbell incline bench press
dumbell incline fly
pullover
dumbell curl
hammer curl
concentratıon curl
2.gün (sırt-triceps)
deadlift
chın-up(back)
chın-up(front)
one arm dumbbell rows
dips
seated triceps press
dumbell kickback
3.gün (omuz bacak)
neck dumbell press
seated rear dumbbell lateral raise
Arnold press
dumbell lateral raise
dumbell front lateral raise
squat
lange
sumo squat
calf raises
hocalarım programın bu 1 aysonra salondan ayrılıcam madi durumlar yüzünden evde 50 kg lik çıkarıp takmalı 2 dambılım var...
ilk 2 ay body yaptım yaz oldu zor oldu bıraktım evde şınav mekik barfisk squat filan çalıştım sonra tekrar başladım yine nasip olmadı bırakmak zorundayım evde kendime bu programı yaptım önerilerinizi bekliyorum....
1 ay sonra uygulucam rahat rahat yorum yapın neyi çıkarmam gerektiğin isunu eklersen daha olur gibi yorumalra ihtiyacım var ...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:16 ----------
dumbell bench press
dumbell fly
dumbell incline bench press
dumbell incline fly
pullover
dumbell curl
hammer curl
concentratıon curl
2.gün (sırt-triceps)
deadlift
chın-up(back)
chın-up(front)
one arm dumbbell rows
dips
seated triceps press
dumbell kickback
3.gün (omuz bacak)
neck dumbell press
seated rear dumbbell lateral raise
Arnold press
dumbell lateral raise
dumbell front lateral raise
squat
lange
sumo squat
calf raises
hocalarım programın bu 1 aysonra salondan ayrılıcam madi durumlar yüzünden evde 50 kg lik çıkarıp takmalı 2 dambılım var...
ilk 2 ay body yaptım yaz oldu zor oldu bıraktım evde şınav mekik barfisk squat filan çalıştım sonra tekrar başladım yine nasip olmadı bırakmak zorundayım evde kendime bu programı yaptım önerilerinizi bekliyorum....
1 ay sonra uygulucam rahat rahat yorum yapın neyi çıkarmam gerektiğin isunu eklersen daha olur gibi yorumalra ihtiyacım var ...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:16 ----------
tekrarları böyle yapmayı düşünüyoreum tekrarları yazmayı unuttumdu.1.gün (göğüs-biceps)
dumbell bench press 3*10
dumbell fly 3*15
dumbell incline bench press 3*10
dumbell incline fly 3*15
pullover 3*12
dumbell curl 3*10
hammer curl 3*10
concentratıon curl 3*10
2.gün (sırt-triceps)
deadlift 3*12
chın-up(back) 3*10
chın-up(front) 3*10
one arm dumbbell rows 3*10
dips 3*10
seated triceps press 3*10
dumbell kickback 3*12
3.gün (omuz bacak)
neck dumbell press 3*15
seated rear dumbbell lateral raise 3*20
Arnold press 3*15
dumbell lateral raise 3*20
dumbell front lateral raise 3*20
squat 4*12
lange 4*12
sumo squat 3*12
calf raises 3*20
salondan ayrılıcam madi durumlar yüzünden evde 50 kg lik çıkarıp takmalı 2 dambılım var...
1 ay sonra uygulucam rahat rahat yorum yapın neyi çıkarmam gerektiğin i sunu eklersen daha olur gibi yorumalra ihtiyacım var...