evde yaptığım yüksek kalorili protein içeceği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibr

Üye
Merhaba 500 ml süt,2 yemek kaşığı bal(tepeleme değil normal), 1 tüm muz(evde muz olduğu için muz koydum,10 tane çilek daha lezzetli olur), 4 tam çiğ yumurta bunları blender kutusunun içine koyup 1 dk blenderla eziyorum hem tadı muzlu milkshake'e benziyor hem 42 gr protein oluyor hem de yüksek kalorili oluyor sizce nasıl bodyforumtr üyeleri?

hmm o zaman yumurtaları eskisi gibi haşlayıp yiyim peki yumurtaları çıkarıp onun yerine yüksek kalorili olması için ne koyabiliriz?

Nasıl yaptığınızı söylerseniz hocam detaylı olarak bende isterim
çiğ yumurta vardı ama zararlı olduğu için çıkardım şimdi şöyle 500 ml süt,100 gr yulaf ezmesi(yulaf ezmesini ilk başta robotta çekip toz haline getir),1 tüm muz,2 yemek kaşığı bal bunları bir kutuda blenderla 1 dk çekip için bu karışım yaklaşık 800-900 kalori ve 27 gram protein içeriyor güzel bir mass gainer oluyor yani

çiğ yumurta vardı ama zararlı olduğu için çıkardım şimdi şöyle 500 ml süt,100 gr yulaf ezmesi(yulaf ezmesini ilk başta robotta çekip toz haline getir),1 tüm muz,2 yemek kaşığı bal bunları bir kutuda blenderla 1 dk çekip için bu karışım yaklaşık 800-900 kalori ve 27 gram protein içeriyor güzel bir mass gainer oluyor yani

kilo aldırıyor mu peki ?

yani şöyle benim kilo almam için diyelim 3000 kaloriyi geçmem lazım normal beslenmem ile 3000 kaloriyi sağlayıp bu karışımı içersem kilo alırım haftada yaklaşık 1 kg alırım bilmem anlatabildim mi

niye ayri ayri cekiyorsun yulafi meyveyi,sheakerin icine at hepsini karistir,yada blendermi her neyse,onu ayri bunu ayri negerek var.hatta bal yerine kuru üzüm at,yulafi cogalttikca kalorinde artar,tek seferde 1500 kalori yapmak cok kolay,icine birazda ceviz at sonra cik disari tirmanicak duvar ara budur:)
150 gr yulaf
50 gr ceviz
50 gr kuru üzüm
500 ml süt
1 muz
varsa cilek
=1500 kalori

• Like
Reactions: ibr
Back
Yukarı