Evde VG Çalışmak için bi program verebilicek olan varmı ?

cephalus

Üye

yaşım 16 boy 1.68 kilo 62
şimdi benim istediğim
Bu vidyodaki
yada
81156442.jpg

bu resimdeki gibi bir vücut
sizden istediğim
Nasıl Çalışmalıyım
Hergün ne yapmalıyım , ne yemeliyim?
Bir kum torbası almayı düşünüyorum bu benim için işe yararmı ?
ayrıca bunların dışında
ben şınav çekerken çok fazla zorlanıyorum.
Ashihara Karate Kursuna gidiyorum yaklasık 5 aydır ama ilk gün girdiğimde nasıl ise şimdide aynı şınav çok zorluyor beni mekik yine çekebiliyorum 100 tane falan fakat şınav yok :(

bu durumu nasıl alt edebilirim ?

evde çalışmam için bi program verirmisiniZ?
Ne yemeliyim nasıl beslenmeliyim ?
weightlifter

kum torbası alma bence bende düşünüyodum ama yumruk atmayı falan bilmen lazım yoksa bilegi sakatlarsın bilek sakatlanırsa zaten body yapamazsın
yazdımya ashihara ya gidiyorum yumruk atmayı biliyorm hergün salon da çalısıyorm yumruk zaten yararlı olurmu diye soruyorum

kas olarak soruyosan olmaz ama belki güç artışı olur o resimdeki gibi olmak istiyosan salonda çalışman lazım evde de çalışabilirsin aletlerin varsa tabi

sitede busuru konu var bu istediklerin hakında evde göğüs calışımı sırt calışımı karın calışımı ön arka kol calışımı vb. bunları incelemeni tavsiye ediorum sora karar verirsen önce 5kg sorada 8kg dumbell almanı tavsie ederim

Sana söylenecek çok şey var yaz yaz bitmez o yüzden yazmayı düşünmüyorum.Biraz araştır.Çok eksiğin var.Sorduğun herşeye cvb vermek için epey yazmam gerekli ama şunlara değineyim:Şunu unutma,bu iş marangozdan dolap siparişine benzemez.öyle bir vücut yapabilirsinde yapamıyabilirsinde.Genetik ve dış faktörler.Belki daha iyisi belki daha kötüsü.İlk program standarttır Genelde.Vücut otursun çatı oluşsun diye.Şu linke bir bak.

https://www.bodyforumtr.com/evde_vucut_gelistirme/evde-dumbell-ile-calisma-programi-a164.html

Back
Yukarı